Mnogi ne znaju da je srpska Monika Beluči bila sa DVA poznata frajera: Jedan je BIVŠI dečko naše pevačice

Svoj privatni život uspešno krije od očiju javnosti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Glumica Marija Petronijević već godinama živi u svom rodnom selu Visibabe gde se posvetila poljoprivredi, a u centar pažnje ponovo je dospela nedavno kada se saznalo da je u drugom stanju.

Ona je u devetom mesecu trudnoće obolela od koronavirusa, ali ima blaže simptome, a svoj privatni život trudi se da zadrži samo za sebe, te nije mnogo govorila ni o ocu svoje bebe.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ipak, poznato je da je svojevremeno bila u vezi sa rukometašem Vladom Mandićem koji važi za velikog zavodnika.

foto: ATA Images

Osim sa Vladom, ona je bila u vezi sa jopš jednim momkom poznatim javnosti. U pitanju je Branislav Janković, nekadašnji učesnik “Farme” i bivši dečko pevačice Katarine Živković.

– Marija i Bane su bili u vezi pre nego što je on ušao u rijaliti “Farma” i od tada se više nisu ni videli ni čuli. On je započeo romansu sa Kaćom, a lepa glumica je nešto kasnije započela vezu sa Vladom Mandićem – rekao je za Alo  tada izvor.

Foto: Printscreen

I Marija je učestvovala u pomenutom rijalitiju 2013. godine kada je ušla u sukob sa starletom Stanijom Dobrojević i to zbog Filipa Panajotovića sa kojim je Stanija otvoreno flertovala, a na kog je Marija, navodno, “bacila oko”.

Nakon toga Petronijevićevu nismo mnogo viđali u javnosti, a i trudnoću je uspešno skrivala sve do skoro kada je otkriveno da je u blagoslovenom stanju.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar