SRAMNO! Đilas laže i u serijama: Crta metu na čelu radnicima BIA koji rizikuju živote za Srbiju!

Portal "Nova.rs" dao je sebi za pravo da inserte i citate iz serije koristi za opravdavanje dela Dragana Đilasa

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Na portalu “Nova.rs”, koji je pod uređivačkom kontrolom lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, a pod vlasništvom “Junajted medije” koju pored Đilasa drži i Dragan Šolak, osvanula je sramna vest pod naslovom “BIA stoji iza izazivanja nereda na protestima: Zanimljiv detalj iz serije Kljun”.

Pomenuti portal je iskoristio kratak insert iz TV serije “Kljun”, koju je upravo producirala Đilasova i Šolakova Junajted medija, da prikaže iskrivljenu stvarnost, odnosno pokušaj da se zamene teze u vezi događaja iz jula 2020. godine kada su upravo huligani iz tabora Dragana Đilasa učestvovali na nasilnim protestima u Beogradu i napada na Skupšinu Srbije. Koliko su, iz pomenutog tabora, spremni u svojoj nameri da na svaki način promene javno mnjenje u Srbiji govori i  činjenica da su sada i kroz TV serije počeli da prave lažne slike i “peru” svoje poteze.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Da se uređivačka mašinerija “Junajted medije” detaljno posvetila svom novom ulaganju govori i to što su upravo u ovoj seriji, koja se bezobzirno potura kao opravdani argument da se napiše vest kojom se crta meta svima u BIA, detaljno proučeni prizori i događaji sa protesta 2020. godine u julu Beogradu.

Naime, u pomenutom prilogu serije, glumci su u ulogama radnika BIA koji, po scenariju serije, planiraju kako da sabotiraju građanske proteste i dobijaju za to zadatke. Podsetimo, na nasilnim demonstracijama u Beogradu prošle godine zabeleženi su mnogobrojni incidenti, među kojima se izdvajaju zapalljeno kombi vozilo i napad nožem u hordi nasilnih demonstranata. Upravo ovi detalji su iskorišćeni u seriji u kojoj Dragan Đilas i njegova grupacija pokušavaju da “operu ruke” od svojih dela i akcija, a koje su dokazane da su upravo oni glavni režiseri nemilih scena i prizora u Beogradu tog jula 2020. godine.

Jedan od glavnih likova u seriji glumi Mićko Ljubičić, koji u seriji tumači lik Dušana, čoveka iz Državne bezbednosti BIA, koji upravo glumi i ponavlja reči i scenarija koji su se zaista dogodili u Beogradu na nasilnim protestima opozicije, iza kojeg kao glavni scenarista stoji Dragan Đilas.

Portal “NOVA S” dao je sebi za pravo da kadrove i citate iz serije koristi za opravdavanje dela Dragana Đilasa. Oni tvrde da je upravo kadrovima iz serije, koja je snimana pod istom firmom koja finansira i njihov portal, prikazano kakav zadatak državna služba ima na ovakvim događajima, misleći na proteste. Đilasov portal je ovim sramnim tekstom jasno nacrtao metu na čelo svih radnika BIA koji svakodnevno rizikuju živote za Srbiju.

FOTO: PRINTSCREEN/NOVA S

– BIA stoji iza izazivanja nereda na protestima: Zanimljiv detalj iz serije Kljun – slovi sramna vest obajvljena na ovom portalu.

FOTO: PRINTSCREEN/NOVA S

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Cela karijera ovog kvazipoliticara izgradjena je na lazima,prevarama i monstruoznoj pljacki. Da bi sve svoje tekovine zastitio izgradio je citav sistem djilasovstine. Ukradenim novcem placa brojne poslusnike koji u koncentricnim krugovima izmisljaju i sire sve brutalnije lazi protiv svojih politickih protivnika i neistomisljenika.

    Odgovori

Ostavite komentar