Dete svedočilo STRAVIČNOM događaju: Evo ko će BRINUTI o ćerki grčkog pilota koji je ubio svoju suprugu

Roditelji njenog oca, Konstantinos i Džordžija, imaju pravo na posete

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: instagram/_carolinecrouch_/pritnscreen

Roditelji Kerolajn Krouč, koju je ubio suprug Grk u Atini pre nekoliko meseci, dobili su puno starateljstvo nad unukom Lidijom.

Devojčica, koja je svedočila tragičnom događaju kada je njen otac, pilot Babis Anagnostopulos zadavio njenu majku, odrastaće u domu iz detinjstva svoje majke, presudio je sud u Grčkoj, prenosi Dejli mejl.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Babis je suprugu ubio 11. maja u Atini pred njihovom malom ćerkom. Nakon toga je pokušao da prikrije zločin – inscenirao je pljačku i ispleo mrežu laži rekavši njenoj porodici da su je ubili lopovi.

Babis je nekoliko nedelja kasnije priznao zločin nakon što mu je policija predstavila niz dokaza koji pokazuju da je on ubica.

Njihova jednogodišnja ćerka Lidija sada je i zvanično dodeljena na staranje baki i deki sa majčine strane, Suzan i Dejvidu. Detinjstvo će provesti na ostrvu Alonizos, na kojem je odrasla i njena majka.

Roditelji njenog oca, Konstantinos i Džordžija, imaju pravo na posete.

Oni su brinuli o devojčici nakon Karolininog ubistva i želeli su da je zadrže, ali je bračni par Krouč pokrenuo borbu za starateljstvo.

– Mi smo dobili puno starateljstvo nad njom, a drugi baka i deka imaju prava da je posete pet puta mesečno. Sada želimo da krstimo Lidiju u grčkoj pravoslavnoj crkvi, kao i Karolinu što smo, u maloj kapeli u blizini groblja gde je njena majka sahranjena – rekao je Dejvid Krouč za Dejli mejl.

On je dodao da je devojčica dobro i da je svakog dana sve lepša, kao što je bila njena majka.

Već su izbrali njene kumove – dvoje najbližih prijatelja njene majke sa ostrva.

BONUS VIDEO:



Izvor: Daily Mail

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar