Obradović urlao na svoje igrače: Psovao na srpskom i engleskom, a Partizan imao prednost od +26 (VIDEO)

Nije bio zadovoljan nekim stvarima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube / Printscreen

Partizan je večeras relativno lako izašao na kraj sa debitantnom u ABA ligi, ekipom SC Derbija.

Slavili su crno-beli rezultatom 79:57 u ”Štark Areni”, a na nešto više od tri minuta pre kraja imali su i 26 poena prednosti kada je na semaforu stajalo 75:49.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Pojedine greške njegovih igrača u tim trenucima bile su razlog da Željko Obradović zatraži tajm-aut tokom kojeg je u svom stilu, žestoko iskritikovao igrače, bez obzira što je pobeda već bila osigurana, a prednost iznosila 26 poena razlike.

”Šta je bilo, šta koji k*** sad radiš?! Dozovite se pameti malo! Turnover, turnover! Stupid turnover…”, moglo se u tim trenucima čuti od Obradovića, što na srpskom, što na engleskom jeziku.

Pogledajte:

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Covek ce uskoro na aparate, nije ovo vise za njega nit je patlidzan klub gde ce on nesto vise postici, zato jos uvek trazi nova pojacanja jer je svestan da ovo sto ima na raspolaganju ne obecava titulu. Urla na igrace a protivnici im timovi iz donjeg dela ABA Lige , sta ces crni Zoce kad ti dodje Zvezda Pa Olimpija, te grobarski "dzelati" Buducnost...?! Lako ti je bilo da osvajas EL sa timovima koji nisu zalili pare za najskuplje igrace s one strane bare. Zato i nisi pravio ugovor sa grobarima jer ti lakse da zbrises kad kola krenu nizbrdo Zoce !

    Odgovori

Ostavite komentar