Region napada Srbiju i Vučića dok Edi Rama stvara VELIKU ALBANIJU: “Hoću Kosovo, ja sam predsednik!”

Rama je naglasio da je u njegovim planovima ujedinjenje Kosova i Albanije i negirao da je posredi lični interes

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA-EFE/VALDRIN XHEMAJ

U trenutku kada je dogovorom u Briselu konačno rešeno pitanje registarskih oznaka i Srbi koji su danima branili svoje interese na graničnim prelazima Brnjak i Jarinje mogu da odahnu, polako se odmotava klupko i vide prave namere nekih državnika.

Naime, premijer Albanije Edi Rama izjavio je da je cilj njegove karijere težnja da se Albanija ujedini sa Kosovom, preneo je danas RTK2.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Na televiziji „Klan“ u emisiji „Slobodna zona“ Rama je naglasio da je u njegovim planovima ujedinjenje Kosova i Albanije i negirao da je posredi lični interes.

„Ja sam predsednik Albanije i Kosova?! Ovo nije u mojim planovima! Ujedinjenje Albanije sa Kosovom, da! To je težnja“, rekao je Rama.

Podsetimo, mesecima se u celom regionu, a najviše u Hrvatskoj, vodi kampanja u kojoj se napada predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, a njegove težnje da gradi Srbiju neki tumače kao pretenzije u širenju teritorije naše države, o čemu je Objektiv ranije pisao.

Očigledno je da su ovi koordinisani napadi na Srbiju iskonstruisani da se ne bi videle prave namere nekih drugih državnika, kao što je to Edi Rama.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar