Koordinisani napad Pavelićevaca: Đilasova i Šolakova hrvatska hobotnica pokrenula TOTALNI UDAR na Vučića!

Očigledno je da su ovi tekstovi pušteni isključivo sa ciljem da Srbe u Hrvatskoj drže potpuno ućutkane

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Tamara Trajkovic, Printscreen

Novi koordinisani udar hrvatskih medija zajedno sa medijima pod kontrolom Dragana Đilasa i Dragana Šolaka upućen je Srbiji i predsedniku Srbije, Aleksandru Vučiću.

Naime, u hrvatskom “Večernjem listu” osvanula su dva teksta u kojima se optužuje Srbija i predsednik Vučić, a nije nimalo slučajno da ovakvi udari dolaze u trenutku kada se Srbija bori sa drugim krakom mafijaške hobotnice koja “davi” Vučića i polako isplivavaju istine o slučaju “Jovanjica” koje su pokrenute ekskluzivnim intervjuom vlasnika “Jovanjice”, Predraga Koluvije koji je dao za Objektiv TV.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Jedan od naslova u kojima se u “Večernjem listu” udara na Srbiju i Vučića glasi “Cijeli zapadni balkan postao talac Vučićeve velikosrpske politike” u kojem se predsednik Srbije gnusno optužuje da ima namere da širi teritoriju Srbije i da sa Miloradom Dodikom “razbija” BiH.

Foto: Printscreen

Oni u tom tekstu spominju i nemačku kancelarku, Angelu Merkel koja je nedavno bila u poseti našoj prestonici i Vučića opisala kao osobu koja “ne daje lažna obećanja” tvrdivši da je ona velika podrška Srbiji, a upravo to im je očigledno zasmetalo.

Drugi naslov koji je je takođe iznedrio hrvatski “Večernji list” glasi “Srpski udar na susjede: Može li Vučić destabilizirati Hrvatsku?” u kojem hrvatski politički analitičar Davor Gjenero “kuka” o tome kako predsednik Srbije može da utiče čak i na Hrvate samo zato što brine o srpskom narodu u Hrvatskoj.

Očigledno je da su ovi tekstovi pušteni isključivo sa ciljem da Srbe u Hrvatskoj drže potpuno ućutkane.

Foto: Printscreen

Na sve ove udare koje dolaze od naših suseda, ceo napad su na kraju “začinili” i vrlo dobro poznati protivnici svega što je dobro za našu državu, pa je tako i na portalu koji je pod kontrolom lidera Stranke slobode i pravde, Dragana Đilasa i njegovog pajtosa Dragana Šolaka osvanuo upravo možda i najogavniji napad koji su oni preneli iz hrvatskih medija.

Foto: Printscreen

Naime, oni su preneli intervju koji je Darko Hudelist, poznati hrvatski novinar dao za HRT u kojem je gnusno izvređao predsednika Srbije, Aleksandra Vučića nečuvenim lažima iz njegovog privatnog života.

Izgleda da nakon optuživanja Srba za genocid u Srebrenici, o čemu je Objektiv ranije pisao više nije ni iznenađujuće što Dragan Đilas u paketu sa susedima iz Hrvatske vrši napad na predsednika Vučića jer ono što mu je jedino bitno je da na svaki mogući način pogazi srpski narod.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Уместо да гледају своја посла, а много тога још треба да ураде да би достигли, ако икада и могу, Србију, у све јачем, снажнијем успону, они навалили на Вучића. Као у оној песмо "Пијем да је заборавим", тако и Хрвати, пишу ли пишу о Србији и њеном председнику, не би ли, како тако, заборавили своје муке. Када уведу струју српским селима (хеј, ЕУ, срам те било), када почну граде путеве, да отварају фабрике, не би ли зауставили свакодневни одлив грађана, онда нека се јаве нашем Вучку на мегдан. А дотле, једино што заслужују су , огрпмно презрење, и јетко сажаљење. Напред, Србијо!

    Odgovori

Ostavite komentar