Aleksandar Papić otkrio istinu o razlozima zašto ga Nebojša Stefanović napada

Saopštenje za javnost

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Privatna arhiva

Prinuđen sam da se obratim javnosti nakon sramnih optužbi građanina Nebojše Stefanovića na moj račun. Javnost mora da zna da brutalne laži izrečene o meni imaju pozadinu u ličnim razlozima.

Naime, dana 28. 9. 2021. godine poslao sam preko svog advokata zahtev za iseljenje članovima uže porodice Nebojše Stefanovića, koji potpuno bespravno borave u kući čiji sam vlasnik.

Samo dan posle slanja zahteva, Nebojša Stefanović je zloupotrebio resurse Ministarstva odbrane i preko svojih saradnika pokrenuo brutalnu kampanju protiv mene.

Ja verujem u pravni poredak ove zemlje. Za svoja prava ću se izboriti i nikakve bestidne laži izrečene od strane građanina Nebojše Stefanovića me neće sprečiti u nameri da povratim svoju otuđenu imovinu, ma koliko građanin Nebojša Stefanović bio moćan i ma čiju podršku iz zemlje i inostranstva imao.

Takođe, obaveštavam javnost, a to nikada nisam ni krio, da sam suvlasnik dnevnih novina i portala Objektiv, koji razotkrivaju istine o svim aferama usmerenim protiv države, pa i one u kojima je glavni akter građanin Nebojša Stefanović.

Razumem Stefanovića kada pokušava raznim lažima da diskredituje Objektiv, jer je svestan da je istraživački tim Objektiva došao do nepobitnih dokaza o njegovim zloupotrebama kojima se enormno obogatio.

Građanine Stefanoviću, nećete me uplašiti i nećete me zaustaviti u razotkrivanju vaših zlodela koja su kulminirala vašom željom za neograničenom moći.

Aleksandar Papić



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar