BAHATO

Stefanović PRETIO da će uništiti sve koji mu stanu na put: “NAJMOĆNIJI sam čovek od Istanbula do Londona”

Stefanović se posle posete SAD u maju 2019. godine vratio u Srbiju zavrbovan od jedne strane obaveštajne službe

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Tamara Trajkovic

Nebojša Stefanović, aktuelni ministar odbrane, vodio je grupu zaverenika čiji je cilj bio rušenje s vlasti predsednika Aleksandra Vučića, o čemu je Objektiv već pisao.

Navodno, Stefanović nije ni tajio svoje ambicije, pa je na sastanku kom je prisustvovala i Zagorka Dolovac decidirano rekao: „Ja sam najmoćniji čovek od Istanbula do Londona i mogu da uništim svakoga ko mi stane na put.”

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Podsetimo, Stefanović se, kako navode naši izvori, posle posete SAD u maju 2019. godine vratio u Srbiju zavrbovan od jedne strane obaveštajne službe. Po nalogu koji je dobio od te službe, Stefanović kreće u akciju uklanjanja predsednika Vučića.

Ideja je bila da se, pod plaštom borbe protiv organizovanog kriminala, Vučić i njegova porodica maksimalno kompromituju i kriminalizuju, kako bi njegov opstanak na vlasti bio nemoguć zbog raspoloženja u javnosti.

Plan je bio da mu lično Nebojša Stefanović, kao neko ko mu je bio blizak prijatelj i kum, u jednom trenutku predloži da se povuče s vlasti i upravljanje državom i strankom prepusti nekom drugom.

– U realizaciji ovog plana Stefanović je imao na raspolaganju ogromna novčana sredstva, podršku dela Srpske napredne stranke (posebno u Beogradu), dela opozicije i medija, ali i „ulice”, odnosno Belivukovog kriminalnog klana, i što je najvažnije, moćnih stranaca – otkriva sagovornik Objektiva.

Piše: Ekipa Objektiva

BONUS VIDEO

OSTATAK OVE I DRUGE AKTUELNE PRIČE PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 9. I 10. OKTOBAR

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (7)

Ostavite komentar