OSUĐEN Bane Vidaković! Evo koju kaznu je glumac dobio zbog posedovanja heroina

Podsetimo, tokom suđenja, Marković i Vidaković koji su do hapšenja bili u prijateljskim odnosima, prebacivali su krivicu jedan na drugog

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/ Vladimir Sporcic

Odlukom Apelacionog suda, njegov prijatelj, muzičar Ilija Marković zbog trgovine drogom kažnjen je sa godinu i šest meseci zatvora, pošto je kod njega pronađeno 38,34 grama heriona, tri mobilna telefona i dve vagice.

Glumac Branko Bane Vidaković pravosnažno je osuđen na novčanu kaznu u iznosu od 100.000 dinara zbog 4,93 grama heroina koje je policija pronašla kog njega 17. jula prošle godine. Odlukom Apelacionog suda, njegov prijatelj, muzičar Ilija Marković zbog trgovine drogom kažnjen je sa godinu i šest meseci zatvora, pošto je kod njega pronađeno 38,34 grama heriona, tri mobilna telefona i dve vagice.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Okrivljeni Ilija Marković je oglašen krivim što je 17. jula 2020. godine, u stanu i drugim prostorijama u Beogradu, neovlašceno radi prodaje držao heroin ukupne mase 38,34 grama. Policijski službenici ispred stana prišli su vozilu u kome su se nalazili Marković, na mestu vozača, i Vidaković, na mestu suvozača, pokazali službene legitimacije i iste pokušali da zaustave glasno uzvikujući „Stoj policija”.Marković je vozilom krenuo naglo unazad u nameri da pobegne i nakon par metara udario u drugo vozilo, nakon čega se zaustavio, a kako nije hteo da izađe iz vozila policijski službenik je prišao vozilu i šakom razbio prozor automobila – navodi se u presudi koju je potvrdio Apelacioni sud.

Prilikom pregleda Markovića, policajci su u hirurškoj maski koju je nosio na licu pronašli dve PVC kesice sa heroinom, pri čemu su se u jednoj od dve veće pronadene PVC kese nalazile dve manje PVC kese.

– Pretresom stana i drugih prostorija koje koristi Marković, u garaži i rerni šporeta pronađena je konzerva u kojoj se nalazilo osam PVC paketica sa opojnom drogom heroin, a u samoj kući pronađene su 2 digitalne vagice za precizno merenje sa tragovima opojne droge heroin – navodi se u odluci. Podsetimo, tokom suđenja, Marković i Vidaković koji su do hapšenja bili u prijateljskim odnosima, prebacivali su krivicu jedan na drugog.

NOVA MEGAEKSKLUZIVA! Šokantan intervju: Otkrivamo nove detalje iz istrage protiv Belivuka! (VIDEO)

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar