Volden o prelasku iz Partizana u Zvezdu: Bilo je teško, zbog uvreda navijača sam ugasio društvene mreže

Iza američkog košarkaša je veoma težak period u karijeri

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Đorđe Kostić/STARSPORT

Jedan od transfera, koji je izazvao najveću buru na košarkaškoj sceni u Srbiji sigurno je prelazak Korija Voldena iz Partizana u Crvenu zvezdu.

Američki košarkaš u je u razgovoru za nemačke medije upravo govorio o ovoj odluci, kao i posledicama, koje je ona nosila.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U početku je bilo jako teško, ali zaista sam želeo da igram Evroligu, pa sam morao da donesem tešku odluku. Reakcije navijača ponekad su bile oštre. Na terenu sam, međutim, sve više osvajao simpatije pristalica Crvene zvezde – počeo je Volden razgovor za nemačke medije.

Volden ne krije da se susreće sa uvredama na društvenim mrežama.

– Razumem naglašene emocije. Možda je malo pomoglo i to što u dvorani nije bilo gledalaca zbog koronavirusa. Dobijao sam mnogo loših komentara na društvenim mrežama, a čak i danas ih ima. Zato sam delimično deaktivirao svoje naloge. Znao sam da me to čeka.

Odlični plejmejker otkriva da mu je drago što je sada u Bajernu.

– Dobar korak za mene je bio da pređem u tim iz plej-ofa Evrolige. I takođe odlična prilika da ponovo zaigram za trenera koga već poznajem iz Partizana. Ovo je za mene veliki blagoslov. Bajern je imao impresivnu evroligašku sezonu. Napravljen je jak tim i hteo sam da budem deo toga.

Ponovo se povela priča o Partizanu, tačnije od Andrei Trinkijeriju sa kojim ponovo radi u Bajernu.

– Obojica smo takmičari i težimo savršenstvu. Ponekad sam malo strog prema sebi, ponekad tvrdoglav. Ali on me razume i radi sa mnom. Oboje smo tvrdoglavi i uvek želimo najbolje. Imamo veoma posebnu vezu koju zaista cenim. Njegova filozofija, mentalitet i stil košarke savršeno odgovaraju mojoj igri. Sa njim kao trenerom zaista mogu da rastem kao igrač – zaključio je Kori Volden.

BONUS VIDEO:

Partizan u malom: Trinkijeri objasnio koliko mu znače Srbi u Bajernu



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar