Slavica Ćukteraš iznela DETALJE RAZVODA: Otkrila u kakvim je odnosima sa bivšim suprugom

Sa njim je dobila ćerkicu Viktoriju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/ Časlav Vukojičić

Pevačica Slavica Ćukteraš se pre nekoliko godina povukla iz medija i svoju karijeru stavila u drugi plan kada se udala za tadašnjeg golmana, a sadašnjeg trenera Vladu Avramova.

Zbog njegove karijere su se preselili u Italiju, a potom i u Japan, venčali su se u tajnosti, a kruna njihove ljubavi jeste ćerkica Viktorija.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Međutim, njih dvoje su u jednom trenutku odlučili da se rastanu, a pevačica je sada otkrila detalje razvoda.

Foto: E-Stock, A. Nalbantjan

– Ja sam i ranije to govorila, a to važi i sada, do razvoda je došlo jer je jednostavno nestalo ljubavi i tako je trebalo da se desi. Znate već da ne volim naširoko o svom privatnom životu da pričam, nikada do sada nisam isticala ni bivšeg supruga ni ćerku. No, negde i razumem, javna sam ličnost, pa narod interesuje šta se dešava u mom životu. Ništa se nije promenilo u ovih dve godine otkako smo se razveli. I dalje smo u dobrim odnosima, brinemo zajedno o našoj ćerki i to je najbitnije. Iako mi više nismo partneri u ljubavnom smislu, ljubav prema našoj ćerki nikada neće nestati i to je jedino važno – rekla je ona za Republiku.

– Moram da kažem da ja i dalje verujem u ljubav, nikad nisam odustala od nje, ona je moj pokretač za sve. Ja nisam neko ko voli da srlja iz veze u vezu, potresno je dosta vremena da se oporavim i iščistim da bih mogla ponovo nekome da se predam. Kada dođe neko ko je zaista vredan moje pažnje, ja ću to znati da prepoznam, pa ću se lako prepustiti svemu tome. Sada mi je prioritet ćerka, da nju izvedem na pravi put, pogotovo u ovom ludom vremenu u kakvom se sada nalazimo, naravno, radim na novim projektima, novim pesmama, koje željno iščekujem da predstavim svojoj publici, znam da su me se uželeli, a moram da priznam da i meni oni fale – zaključila je Slavica.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Republika

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar