Sada je jasno zašto je Đilas podržao Belivuka: Planira da mobiliše koljače i huligane da sruše Vučića!

Đilasovi ideolozi otvoreno staju na stranu koljača

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Vladeta Janković, nekadašnji ambasador, inače Đilasov ideolog, gostovao je na televiziji N1 koja je pod uređivačkom politikom lidera Stranke Slobode i pravde Dragana Đilasa i tom prilikom izneo sraman stav u kojem se jasno vidi njegovo priželjkivanje da predsednika Srbije Aleksandra Vučića sruše navijači.

– Da bi se poljuljao režim postoje dva puta. Prvi je ekologija, ali tu su rupu već zapušili, a drugi su navijači, ta jedna malo divlja populacija. Vučić dobro zna koliko je to opasno – rekao je Janković.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ovim rečima jasno je stavio do znanja kakve su njegove želje po pitanju predsednika Vučića.

Podsetimo, nedavno je portal “Direktno”, koji je u vlasništvu lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa objavio je skandalozni tekst u kojem su priznali da su “navijači” fudbalskog kluba “Partizan” sramno vređali predsednika Srbije Aleksandra Vučića zbog hapšenja Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja. Ovim potezom je Đilas, preko svog glasila, dao punu podršku Belivuku!

Nakon priznanja da su kriminalci Velje Nevolje skandirali zbog hapšenja svog vođe, Đilasov portal otvoreno staje na njihovu stranu, a u tekstu ih naziva “pristalicama crno-belih” koje ništa neće zaustaviti u “iskazivanju nezadovoljstva nakon hapšenja Veljka Belivuka”.

Đilasov medij je ovoreno priznao da im smeta što se, u Srbiji koju vodi predsednik Vučić, kriminalci koji su pravili ćevape od ljudskog mesa sklanjaju sa ulica i privode pravdi!

Takođe, član Skupštine slobodne Srbije akademik Dušan Teodorović, inače ideolog Dragana Đilasa, lidera Stranke slobode i pravde, u skandaloznom intervjuu za portal Nova S, koji se nalazi pod Đilasovom uređivačkom kontrolom, nedavno je rekao da više veruje vođama kriminalnog klana Veljku Belivuku, poznatijem kao Velja Nevolja i Marku Miljkoviću, poznatijem kao Mare Mesar, nego predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Ovo je još jedan od pokazatelja da bi Đilas i njemu bliski funkcioneri podržali Belivuka i Miljkovića koji su klali i kasapili ljude i njihov “Mesarski klan”, nego predsednika Vučića kojeg su izabrali građani Srbije na izborima.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Samim tim sto je ovakav necovek bio ambadador govori o prosloj vlasti, imam osecaj da su svi pokupovali diplome, o zavrsenoj osnovnoj skoli, na buvljaku, inace deca koja zavrse osnovnu skolu redovno, ne bi izgovorila takve gluposti

    Odgovori
  2. Zar neko moze drugacije da tvrdi,,sve govori da se djilas oslanjao na velju nevolju i njegove drugare monstrume, zato je pretio i u uličarskim demonstracijama na njih je najvise racunao, ko zna sta ga jos povezuje sa monstrumima i nasilnicima,,,

    Odgovori

Ostavite komentar