Šta se krije iza LUDILA hrvatskih medija? Evo zašto zapravo napadaju Srbiju i predsednika Vučića (FOTO)

Poznato je da Hrvatska ne želi da Srbija uđe u EU, jer bismo tako pokazali da smo ekonomski napredniji

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Henri Szwarc / Polaris / Profimedia

Hrvatski mediji već mesecima vode kampanju protiv Srbije i predsednika Aleksandra Vučića, a sada je otkriven dokaz da se iza ovog ludila krije koordinisana akcija u kojoj učestvuje i portal KRIK. Naime, ovaj portal juče je lažno optužio ministra finansija Sinišu Malog, tvrdeći da su objavili dokumenta koja dokazuju da je ministar vlasnik 24 stana u Bugarskoj.

Jasno je da ovi neosnovani napadi imaju za cilj da se Srbija diskredituje i da se spreči ulazak naše zemlje u Evropsku uniju, a to potvrđuje i činjenica da je novinarka KRIK-a Dragana Pećo sinoć gostovala na hrvatskoj državnoj televiziji, gde je napadala srpsku državu i ministre.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Poznato je da Hrvatska ne želi da Srbija uđe u EU, jer bismo tako pokazali da smo ekonomski napredniji, da je naša briga o svim nacionalnim zajednicama koje žive na teritoriji naše zemlje višestruko kvalitetnija, te da smo otvoreno društvo po svakom pitanju. Zbog toga se kampanja protiv Srbije i njene vlasti nastavlja  i danas.

Foto: Printscreen

Naime, hrvatski “Jutarnji list” objavio je tekst pod nazivom: “Dobili smo uvid u nacrt zaključka samita EU-Zapadni Balkan: Nema datuma za proširenje, jasna poruka Srbiji”. Sve ovo svedoči o tome u kakvoj se panici nalazi Hrvatska zbog toga što je Srbija pod vođstvom Aleksandra Vučića postala lider u regionu.

Upravo to je razlog sumanutih napada hrvatskih i pojedinih medija iz Srbije na predsednika i na našu zemlju.

Podsetimo, hrvatski mediji, koji su u svojoj mržnji prema svemu srpskom preuzeli narativ poglavnika zloglasne NDH Ante Pavelića, duže vreme vode kampanju protiv predsednika Vučića, a poslednjih nekoliko dana napadi su se intezivirali. Opširnije o tome pročitajte klikom OVDE.

Takođe podsećamo da su hrvatski mediji nedavno u jednom danu objavili i emitovali čak 122 vesti, izveštaja, izjave, teksta i emisije o predsedniku Srbije, a detaljnije o tome čitajte OVDE.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar