Predvideo pad Fejsbuka: O Danijelovom proročanstvu svi govore, a ovo NE TREBA da radimo do 18. oktobra

Ukoliko ste planirali da sklapate neke bitne ugovore ili da putujete, odložite to

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Danijel daza, Foto: Printscreen/Instagram/danieldazatv

Danijel Daza, kolumbijski astrolog, prošle nedelje je dao predviđanje o padu Fejsbuka u radijskom programu “El cartel de La Mega”. Njegova prognoza se zasnivala na onome što je normalno da se dogodi u periodu poznatom kao “živa”, koji je počeo 26. septembra i traje do 18. oktobra.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Astrolog je istakao da će se tokom ovih nedelja sve što se odnosi na društvene mreže, digitalne platforme i pitanja komunikacije preokrenuti, prenosi portal Pulzo.

Nedelja dana mu je bila dovoljna da ostvari svoje predviđanje, uzimajući u obzir pad koji su Fejsbuk, WhatsApp i Instagram imali ovog ponedeljka širom sveta.

Danijel je na tu temu govorio u programu prošlog četvrtka, 30. septembra, i iskoristio priliku da slušaocima kaže koje stvari treba da izbegavaju da rade tokom retrogradnog Merkura.

– Tokom retrogradnog Merkura, koji je od 26. septembra do 18. oktobra, tih dana izbegavajte da radite sledeće: ništa što ima veze sa potpisivanjem ugovora, kupovinom avio karata, pokretanjem projekata, pokretanjem kompanije… Ljudi iz prošlosti se vraćaju, u prošlost se vraćaju odnosi, vraćaju se prijateljstva… Najgore što čovek može da učini jeste to da prekine vezu s retrogradnom živom jer u stvarnosti veza nije prestala. Ono što se zapravo događa jeste to da se kasnije neko ima problema sa određenom osobom ili dešavanjima – rekao je astrolog.

Nakon tog dela posvećenog stvarima koje ne bi trebalo raditi u ovom periodu, Daza je izneo svoje predviđanje o padu društvenih mreža.

– Retrogradni Merkur doneo nam je pandemiju prošle godine. Ovaj put nam neće doneti ništa što ima veze sa pandemijom, ali doneće nam niz pitanja vezanih za pad društvenih mreža: Fejsbuk, Instagram, Tviter, Jutjub, čak i OnlyFans. Sve što ima veze sa društvenim mrežama, digitalnim platformama i komunikacionim stvarima, živa okreće naglavačke – zaključio je on.

Nakon pada društvenih mreža ovog ponedeljka, mnogi su impresionirani njegovim astrološkim umećem i predviđanjima.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar