“Nije mi problem da trčim dok Mesi hoda”: Šokantan Mbapeov intervju, opet je pomenuo i “klošara” Nejmara!

Ovo je odjeknulo poput bombe u svetu fudbala

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia

Fudbaler PSŽ Kilijan Mbape dao je neverovatan intervju za “L’Ekip” u kom je, između ostalog, potvrdio da je nazvao Nejmara “klošarom”.

Kamere su ga uhvatile kako ga tako oslovljava nezadovoljan time što mu Brazilac nije dodao jedan pas.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Da, rekao sam to zaista. Ponavljam, dešava se u fudbalu. Ali to ne znači da imamo problem. Razgovarali smo posle toga… Mnogo smo takvih reči razmenili u prošlosti, a sve zbog toga što želimo da pobeđujemo, da osvajamo trofeje. Verovatno će i u budućnosti biti takvih reakcija, ali nekog velikog nezadovoljstva zaista nema. Poštujem Nejmara i kao igrača i kao čoveka, divim se svemu što on jeste. Ponekad sam ja nezadovoljan njegovim potezom, nekada je on nezadovoljan mojim. Ali to prolazi.

Pari Sen Žermen je odradio neverovatan prelazni rok, a kao šlag na tortu bio je dolazak jednog od najboljih fudbalera svih vremena, Lea Mesija.

Mbape nema problem da trči i za Mesija.

– Kad imate Mesija u timu znate da on radi manje u odbrani kako bi kasnije ispred gola rivala bio spremniji da postigne gol, da bude lucidniji. Ako moram nazad, moram. Nije problem. To je hijerarhija. Nije mi problem da trčim dok Mesi hoda. Zaista nemam problem sa tim. U krajnjem slučaju to je Mesi, zar ne? A nesporazumi se događaju. Nekada ja nisam zadovoljan što mi nije dodao loptu, nekada on nije zadovoljan… Ali u suštini problema nema.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar