Vozila na graničnom prelazu Šid čekaju i do četiri sata: AMSS uputio savet vozačima

Alternativni putni pravci su petlja Subotica jug i petlja Bačka Topola

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Ove večeri saobraćaj je umerenog do pojačanog intenziteta na svim frekventnijim putnim pravcima u našoj zemlji, navodi se u izveštaju Automotosaveza Srbije.

Kolovozi su suvi, prohodnost puteva je za sada dobra, međutim iako su uslovi za vožnju gotovo idealni, AMS S savetuje vozačima više opreza i strpljenja na deonicama na kojima se izvode radovi, a gde može doći do usporene vožnje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Radovi na popravci kolovoza i kolovozne konstrukcije na deonici Karbulovo – Trnjani produžavaju se do 20. oktobra, a saobraćaj se odvija jednom trakom uz naizmenično propuštanje vozila. Produžava se i izmena režima saobraćaja na petlji Žednik na delu auto-puta E-75 i trajaće do 1. novembra. Saobraćaj iz pravca Subotice ka Novom Sadu preusmeren je u preticajnu saobraćajnu traku suprotnog smera i za saobraćaj je zatvorena petlja Žednik, tj. uključenje na auto-put prema Novom Sadu i isključenje iz pravca GP Horgoš.

Alternativni putni pravci su petlja Subotica jug i petlja Bačka Topola. Uključenje i isključenje na petlji Žednik iz pravca Novog Sada ka Subotici je u funkciji.

Produženi su do 10. oktobra radovi na sanaciji oštećenog kolovoza na deonici Svetozar Miletić – Sombor. Radovi se izvode od 7 do 16 časova uz naizmenično propuštanje vozila. Produžavaju se do 31. oktobra i radovi na deonici Bačka Topola – Senta, a tokom izvođenja radova od 7 do 17 časova saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila iz oba pravca, uz semaforsku signalizaciju.

Prema informacijama Uprave granične Policije nema zadržavanja na putničkim terminalima naših graničnh prelaza, dok teretna vozila čekaju na Kelebiji i Gradini 60 minuta, na Batrovcima 120, a na prelazu Šid 240 minuta.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar