Jelena Đoković u suzama: Potresna poruka supruge najboljeg tenisera sveta – razlog je strašan! (FOTO)

Njena poruka pored slike na kojoj je u suzama posle gledanja jednog dokumentarca

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/Jelena Đoković

Supruga Novaka Đokovića Jelena iskoristila je svoju popularnost i uticaj da priča o velikom problemu, a koji se tiče uticaja interneta na omladinu. Tačnije, uticaja same tehnologije na decu.

Njena poruka je pored slike na kojoj je u suzama posle gledanja jednog dokumentarca, tačnije filma koji se zove “Childhood 2.0”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Molim vas da potražite i pogledate na “Youtube” dokumentarni film o detinjstvu uz društvene mreže. Molim i naše medije koji me prate da prenesu ovu vest i zamole građane da pogledaju ovaj dokumentarni film. Namerno sam stavila ovu sliku da bih vam privukla pažnju – napisala je Jelena.

Zatim je nastavila da pojašnjava o čemu se radi.

– Društvene mreže i smart telefoni i tableti su jako opasni za našu decu. Ne samo za razvoj njihovog mozga već i njihovu bezbednost. Kada budete pogledali ovaj film, imaćete priliku da vidite i roditelje i decu kako se osvrću na različite probleme i potpuno otvoreno pričaju o svojoj svakodnevnici. Deca provedu minimum 7 sati na telefonima i prebacuju s jedne na drugu aplikaciju. Dosada = telefon. Društvene mreže = napadanje, osude, kritike, pozivi na samoubistva ili s**s. Jedna od ovih porodica u filmu je izgubila svog člana – izvršio je samoubistvo nakon maltretiranja svojih vršnjaka sa samo 10 godina. Ovo su teme o kojima mora učestalo da se priča i aktivno traži rešenje. Molim vas pogledajte i hajde zajedno da diskutujemo – poručila je Jelena Đoković.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar