Vozač golfa imao PROBNU dozvolu: Marko i Ksenija POGINULI u stravičnom udesu kad su se vraćali sa žurke

Očevici su ispričali da je vozač, pošto se auto zaustavio, otvorio vrata kola i sam izašao

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija, Foto: Objektiv.rs/Danilo Krša, Printscreen/RTV Pink

Marko Stoiljković (28) i Ksenija Jovanović (31) poginuli su, dok je Pavle S. (28) lakše povređen u jezivoj saobraćajnoj nesreći koja se juče u 6.45 sati dogodila u Ustaničkoj ulici u Beogradu kod okretnice autobusa 17 i 31.

Kako kaže izvor medija, dvojica mladića, koja su braća od stričeva, i devojka bili su u automobilu “golf” koji je u vlasništvu nastradalog Marka. Za volanom je iz nekog razloga bio Pavle S, koji ima probnu vozačku dozvolu, dok su nastradali bili putnici, a pretpostvalja se da je uzrok nesreće velika brzina, kao i pijanstvo vozača, kome je izmereno 0,59 promila alkohola u krvi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– “Golf” je išao iz pravca grada ka Konjarniku. Ogromnom brzinom se kretao, mislimo oko 150 na sat. Odjednom je auto udario u banderu pored puta, zarotirao se, a potom se zakucao u betonsku žardinjeru. Tokom okretanja automobila, devojka koja je najverovatnije sedela pozadi, izletela je i pala na kolovoz, dok je telo suvozača Marka Stoiljkovića nađeno pored vozila – kaže izvor i dodaje da je prizor na mestu udesa bio zastrašijuć:

– Hauba se otvorila, delovi kola su se razleteli na sve strane. Otpala su i suvozačeva vrata, koja su odletela nekoliko metara dalje.

Očevici su ispričali da je vozač, pošto se auto zaustavio, otvorio vrata kola i sam izašao.

– Došao je prvo do devojke, pa je otišao do mladića. Nažalost njima nije bilo spasa, bili su mrtvi. Koliko smo shvatili, vozač je bio izgreban, ali na prvi pogled nije imao teže povrede – kaže očevidac.

Kažu da se čuo jak prasak.

– Kao da je avion uleteo, tako je puklo. Videli smo delove tela po putu, a i u kolima. Zaista užasno. Nešto kasnije je došao otac vozača, čovek nije mogao da veruje šta se desilo – ispričao je za čovek koji radi u blizini mesta nesreće.

Nastradali Marko, kako pričaju njegove komšije, bio je jedinac i živeo je sa ocem, koji od bola jedva zna za sebe.

– Njegovom tati uopšte nije dobro. Čula sam i da je pao u nesvest kad je čuo šta se desilo, a kada se malo pribrao i popio lekove za smirenje, otišao je i na mesto nesreće. Čovek je očajan – pričaju komšije i dodaju:

– Braća i Ksenija, koja im je verovatno bila drugarica, vraćali su se kući iz grada. Bili su na nekoj kućnoj žurci kod drugarice. Nažalost kući nisu stigli.

BONUS VIDEO:



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar