Smrt bosanske pevačice potresla je BALKAN: Imala je 41 godinu, a njena poslednja objava tera SUZE na oči

Poznata bosanska pevačica na današnji dan pre četiri godine izgubila je bitku sa teškom bolešću

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto: Instagram

Azra Kolaković, poznatija kao Dona Ares, preminula je na današnji dan 2017. godine u 41. godini u rodnom Bihaću.

Dona potiče iz porodice muzičara, a upravo zbog toga i ona je odabrala da uplovi u muzičke vode. Još kao devojčica počela je da nastupa na muzičkim festivalima, a sa 14 godina postala je član lokalnog rok benda u svom rodnom mestu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Završila je nižu i srednju muzičku školu, a rat u Bosni i Hercegovini, uprkos njenoj velikoj želji, sprečio ju je da nastavi školovanje u inostranstvu na muzičkoj akademiji. Sa 16 godina počela je da stvara svoje prve pesme, a nekoliko godina kasnije hitovima je osvojla region.

Ipak, njenu uspešnu karijeru prekinula je teška bolest sa kojom se pevačica prvi put suočila u svojoj 38. godini. Kancer joj se tri puta vraćao, a tokom trogodišnje borbe o najtežim trenucima često je pisala na društvenim mrežama gde je sa svojim brojnim pratiocima delila detalje životne bitke. Dona je potom izdala i knjigu pod nazivom “Soba za nikoga” koja je predstavljala njenu ispovest inspirisanu teškom borbom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Donna Ares (@donnaares)

Međutim, kako je bolest napredovala, Donine objave na društvenim mrežama bile su sve ređe, a poslednji put kada se obratila fanovima, kao da je predosetila svoj kraj. Naime, Dona je u poslednjoj objavi na Instagramu podelila svoju fotografiju iz mlađih dana, uz koju je napisala kratku poruku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Donna Ares (@donnaares)

– Voli vas vaša Dona Ares – stoji u opisu fotografije, a ove reči mnogi su protumačili kao njen oproštaj.

Dona je preminula 2. oktobra 2017. godine u 41. godini u rodnom Bihaću, a njena smrt potresla je čitav region. Brojne kolege i prijatelji opraštali su se od pevačice dirljivim rečima, a pevačica je na večni počinak ispraćena na Gradskom groblju Humci u Bihaću.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar