Ministar Vulin: “Terorizam je globalna pretnja i za borbu protiv terorizma moramo biti spremni” (FOTO)

Vulin sa pripadnici Žandarmerije Srbije i Specijalne antiterorističke jedinice Republike Srpske u Orešcu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: MUP

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin prisustvovao je danas u Orešcu završnoj vežbi tokom koje su pripadnici Žandarmerije Srbije i pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice Republike Srpske, polaznici kurseva specijalističkih obuka za članove posade i instruktora za obuku članova posade borbenih oklopnih vozila prikazali veštine, sposobnosti i znanje usvojeno tokom obuke.

– Terorizam je globalna pretnja i za borbu protiv terorizma moramo biti spremni. Zato je proces zajedničke obuke važan i potreban. Bezbednost Republike Srpske je za Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije važna koliko i bezbednost Srbije. Dok Aleksandar Vučić vodi Srbiju, Republika Srpska može biti mirna i sigurna da će biti i čuvana i sačuvana i da će biti pomagana na svaki način i diplomatski, bezbednosno i ekonomski, a u skladu sa Dejtonskim sporazumom kao i sporazumom o specijalnim i paralelnim vezama, poručio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin po završetku vežbe u Orešcu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Republika Srpska je spoljnopolitički prioritet Srbije, a briga o Srbima van granica Srbije dužnost svakog predstavnika vlasti Srbije. Zadovoljan sam upornošću i posvećenošću pripadnika Žandarmerije Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije i Specijalne antiterorističke jedinice Republike Srpske. Njihov profesionalizam, ali i visoki patriotizam su garancija da će svaki bezbednosni izazov biti savladan, a imovina i životi građana Srbije i Srpske sačuvani, poručio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

MEGAEKSKLUZIVA! Šokantan intervju: Otkrivamo ko je pokušao da smesti aferu “Jovanjica” Andreju Vučiću!

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar