PREMIJERA

Ovo je 5. generacija kultnog terenca Grand Cherokee: Najsnažniji hibrid “tera” 375 konja (VIDEO)

Na raspolaganju su tri vrste pogona, a osnovni je 3.6-litarski V6

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen Youtube / Jeep

Pred vama je 5. generacija Jeep Grand Cherokee s dva reda sedišta, čija prodaja počinje krajem godine. Kupcima će biti ponuđene različite verzije (Laredo, Altitude, Limited, Overland, Trailhawk, Summit i Summit Reserve), a prvi put u istoriji kompanije i hibridni model 4xe.

Na raspolaganju su tri vrste pogona, a osnovni je 3.6-litarski Pentastar V6 (293 KS i 348 Nm). Jača verzija dolazi sa 5.7-litarskim V8 (357 KS i 528 Nm).

Ipak, najviše pažnje privlači elektrifikovana verzija – 2.0-litarski turbo četvorocilidraš pojačan elektromotorom, ukupne snage 375 KS i 637 Nm. Paket baterija omogućava 40 kilometara dometa na struju.

Bogata oprema

Novi Grand Cherokee je kraći za 28,9 centimetara od “velikog brata” sa tri reda sedišta, o kojem više možete OVDE pročitati.

U kabini dominiraju dva 10-inčna ekrana (instrument tabla i infotejnment), uz head-up displej iste dijagonale, prenosi Motor1.

O bezbednosti brinu sofisticirani sistemi – rano upozorenje na sudar, detekcija biciklista i pešaka, održavanje vozila u traci, kamera za noćne uslove…

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs


BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs/S.K.

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar