OBJEKTIV OTKRIVA

Palicom mu RAZBIO lobanju: Radoje (24) pretukao nevenčanog supruga svoje maloletne TRUDNE sestre (FOTO)

Sve se dogodilo u nedelju, u poslepodnevnim časovima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto; Facebook

Za vikend je došao u roditeljsku kuću, saznao očajne vesti iz života svoje sestre, zgrabio drvenu palicu, pa onda pretukao šuraka, koji se sada bori za život. Sve ovo se u najkraćem dogodilo Radoju Saviću.

Kako saznajemo, Đorđe Starčev (38) iz sela Nadalj u blizini Srbobrana pretučen je kada je Radoje saznao da je žrtva bila nasilna prema maloletnoj i trudnoj D. (16), inače njegovoj sestri, sa kojom Đorđe već ima jedno dete.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kada je saznao šta se desilo, Radoje se zakleo da će ga naučiti pameti.

IZLIV KRVI U MOZAK

– Ima povrede opasne po život. Rečeno nam je da je u teškom stanju, da ima izliv krvi na mozak, prelom lobanje i nosa. Daj bože da se izvuče, ali kažu da su šanse male – navodi rođaka pretučenog Đorđa.

Kako saznajemo, sve se dogodilo u nedelju, u poslepodnevnim časovima.

– Zbog velike razlike u godinama, veza Danice i Đorđa je od samog starta nailazila na osudu njene porodice. Sve je kulminiralo pre dve nedelje, kada je maloletnica prijavila da je dobila batine. Valjda joj je nakon neke rasprave Đorđe udario šamar, a ona je otišla u roditeljsku kuću – objašnjava za naš list jedan od komšija ove porodice.

ODUVEK JE ŠTITIO SESTRU

Kako dodaje, odnosi su se dodatno pogoršali.

– On je oduvek bio zaštitnički nastrojen prema sestri. Kada je čuo šta se dogodilo, otišao je kod Đorđa da mu zapreti, međutim, nakon kraće rasprave uzeo je drvenu palicu i počeo da udara gde je stigao. Udarao ga je po telu i glavi, a kada je Đorđe pao na krevet, nastavio je da ga bije sve dok ovaj nije izgubio svest – nastavlja da prepričava strašne scene naš sagovornik iz sela Nadalj.

PIŠE: ALEKSA MOMČILOVIĆ

NASTAVAK OVE I OSTALE AKTUELNE TEME MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 29. SEPTEMBAR

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Budala bez mozga - stvarno je sada "rešio" problem. Ako ovaj umre, ubio je oca sestrine dece i osudio maloletnu sestru da bude samohrana majka bez sredstava za život jer će i on zbog ubistva završiti decenijama u zatvoru. Šta reći ...

    Odgovori

Ostavite komentar