Stanojević ne veruje šta čuje: Je l’ moguće da me branite da nisam slavio gol protiv Zvezde?

Trener Partizana u susretu sa navijačima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Starsport

Mnogo prašine se podiglo nakon što je Partizan postigao gol u 165. večitom derbiju.

Pojedini navijači su napali Aleksandra Stanojevića da nije proslavio pogodak Natha, a trener crno-belih ne može da veruje šta čuje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

On je u obraćanju navijačima rekao da je mu je neverovatno šta ljudima pada na pamet.

– Biće i poraza, ne možemo svaku utakmicu da pobedimo. Ideja svih nas u klubu je da zajedno podržimo fudbal u Srbiji, da ne budemo agresivni i negativni, već da iz pozitivne, mirne priče, podržimo i ligu i reprezentaciju. I ako dođe određeni trenutak da smo ugroženi, onda ćemo se boriti i rukama i nogama i svim silama. Rekao sam i igračima, hajde da viidmo ko će to nas da pokrade. Ali, vi ste tu prvi da niko ne sme da nas dira – uđi u utakmicu sa 800%, zgazi protivnika… Ono što se nas tiče, ne može tu niko da nas dira. Ako još imamo i podršku i od vas… Jer kad dođu ljudi na derbi, vide tri tribine kako pevaju. To je moć, zato niko ne sme da nas dira, mi smo institucija. Biće i ovoga i onoga, pretpostavljam, ali teško da ćemo dati da nas bilo ko dira. Je l’ moguće da me branite da nisam slavio gol protiv Zvezde? Da me braniš da nisam član albanske mafije? Je l’ moguće da me branite od toga?

Pojasnio je Stanojević zašto se nije radovao.

– Kad date gol na teškim utakmicama, znate vi gde vam je 90. minut? Vi da se radujete, a utakmica ko godina traje… Rekao sam momcima, stalno smo neka alibi priča, da pokažemo da smo bolji, ali Zvezda nam beži deset bodova. Ja neću to. Onda nemaš pritisak. Nego sam im rekao sad im pokaži kad možeš da im pobegneš na pet bodova. Izlazimo na derbi – sramotno! Polupreplašeno, neki respekt… To je najveće razočaranje koje sam doživeo. Imaš dva boda prednosti, imaš svoj stadion, a mi počeli kao da smo četvrti na tabeli

– Natho posle radi neke taktičke stvari koje sam mu rekao da ne radi, na njega nikad ne vičem. Pametniji, zna bolje fudbal od mene. Ja sam mu tad rekao svašta! Vrištao na njega, on posle minut postiže gol. I sad zamislite mene kao idem i skačem u situaciji kad sam mu svašta rekao. A voleo bih da ste me videli kad je trebalo da postignemo gol i završimo derbi… Tako da, nemojte molim vas da pomišljate na neke gluposti.

Bonus video:

Stanojević zaplakao na susretu sa navijačima: Trenera Partizana slomile emocije (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar