Posle šest godina braka muž joj tražio nešto BIZARNO: Ležao u krevetu, pa pomenuo DECU i nastao je haos

Kako je ispričala, pokušala je da ga smiri, ali bezuspešno

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija,foto: Shutterstock, Wavebreak / Profimedia

Suočavanje sa saznanjem da možda možete ostati bez voljene osobe nikada nije lako. Pogotovo, kada verujete da je smrt pokucala na vrata. U tim trenucima, spremni ste da sve uradite za svog bližnjeg.

Tako je i jedna anonimna žena bila primorana da svom teško bolesnom mužu obeća da više nikada ni sa kim neće izaći ako on umre. Kako je istakla, smatrala je da nema drugog izbora nego da pristane.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ona je ispričala da je bila u braku sa svojim suprugom oko šest godina i da se za to vreme njegovo zdravlje pogoršalo. Imao je hronično srčano oboljenje koje je dovelo do drugih komplikacija, a onda je jednog dana primljen u bolnicu i ishod je izgledao tragično.

Dok je bio na odeljenju, pitao je svoju ženu šta bi uradila ako umre – a zatim joj je pred njihovo dvoje dece tražio da više nikada ne izađe sa nekim muškarcem, što mu je ona i obećala Svoju ispovest je potom podelila na Reditu:

– Stalno me je gledao govoreći mi da mu to obećam pred našom decom. Lagala bih kada bih rekla da nisam oklevala. Imala sam vrlo čudan osećaj i nešto mi je govorilo da to ne radim, posebno ne kada je odlučio da u sve to uključi i decu – rekla je ona i dodala:

– Ipak, povukla sam se i uverila ga da je on ljubav mog života i da mi je jedino stalo do njega i naše dece. On se, međutim, uznemirio i rekao da izbegavam njegov zahtev, kao i da to moram da učinim. Mirno sam objasnila koliko su njegove reči bile teške, al je potom rekao da verovatno nemam problem da izlazim sa nekim drugim i da bih bila u stanju da našoj deci dovedem novog tatu – rekla je povređena žena i dodala:

– Zaklela sam se da nikada neću prisiliti svoju decu da nekog drugog zovu tatom, a on me je nazvao lažovom i glasno mi je rekao da izađem iz sobe.

Potom je pokušala da ga smiri, ali bezuspešno.

– Rekao mi je da shvatim da ću ukoliko upoznam nekoga novog, ostati bez dece koja će pripasti njegovoj porodici. Bila sam u šoki – zaključila je ona.

Kako biste je vi posavetovali? Šta mislite o ovakvom zahtevu? Pišite nam u komentarima.

BONUS VIDEO



Izvor: mirror.co.uk

Komentari (1)

  1. Rekao bih da ako oseti potrebu da sa nekim nastavi da deli život i da joj pomogne u odgajanju dece neka to i uradi. Svoj život sam dobro osigurao, tako da finansije ne bi trebale da budu problem.

    Odgovori

Ostavite komentar