NJIMA JE NAJGORE

Ova TRI ZNAKA će posebno NADRLJATI zbog retrogradnog Merkura!

Od 27. septembra do 18. okrobra Merkur je retrogradan, pročitajte na koje horoskopske znake će to najlošije da utiče

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Retrogradni Merkur u Vagi od 27. septembra mrsi konce u ljubavi i na poslu.

Ovo će osetiti pripadnici svih znakova u manjoj ili većoj meri, ali samo ova tri znaka će posebno osećati  Merkurove loše faze i posledice njegovog retrofradnog kretanja:

OVAN
Ovnovi imaju najviše problema u partnerskim, prijateljskim i bilo kojim javnim odnosima. Vaše reči su sada i vaše oružje, ali možete naići na nove tehnologije koje će vas pobediti. Vaša impulsivnost je loš saradnik u danima Merkurovog retrogradnog kretanja. Bolje nikakva komunikacija u ljubavi i emotivnim odnosima, nego teške teme iz prošlosti.

VAGA

Retrogradni Merkur u vašem znaku donosi vam negativne i neudobne aspekte. Potrudite se da obnovite samopouzdanje koje vam ova planeta ljulja. Vraćate se unazad da ispravite greške iz prošlosti. Ispravite ih, ali odmah krenite napred u budućnost, jer vam posao zavisi od prilagođavanja.

JARAC

Retrogradni Merkur u Vagi i vašem polju karijere donosi usporene i nejasne planove. Potrudite se da ne budete tvrdoglavi i uporno radite stvari na svoju štetu. Poslovni dogovori, ugovori i ciljevi treba da sačekaju do 17. oktobra kada će Merkur krenuti u direktno kretanje i otvoriti vam bar jedan novi poslovni put.

Piše astrolog Vesna Trajković

Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

Retrogradni Merkur je OPET! Poslednji put u ovoj godini, evo šta nas tačno očekuje narednih 20 dana



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar