Nalupetao se i “ostao živ”: Hrvat tvrdi da Đoković neće osvojiti nijedan grend slem do kraja karijere!

- Dolaze novi, mlađi i željni osvajanja najvećih turnira - istakao je Ljubičić

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: MCC/Spread Pictures/Profimedia

Trener Rodžera Federera Ivan Ljubičić istakao je da prema njegovom skromnom mišljenju postoji mogućnost da Novak Đoković do kraja sezone ne odigra nijedan turnir, kako bi se što bolje spremio za Australijan open krajem januara.

– Naravno da bih voleo da vidim Novaka na Mastersu u Parizu i završnom turniru u Torinu, ali isto tako me ne bi iznenadilo da odluči da sve preskoči i spremi se za prvi grend slem sledeće godine, a to je Australijan open. Sve je moguće, ne isključujem ni tu mogućnost – pričao je hrvatski trener za italijanske medije.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

On se osvrnuo i na trojicu najboljih svih vremena Đokovića, Nadala i Federera i koje su šanse da i u narednom periodu dominiraju svetskim tenisom.

– Ne bih se kladio da će njih trojica biti dominatni. Dolaze novi, mlađi i željni osvajanja najvećih turnira. To su Medvedev, Cicipas, Beretini, Zverev. Tako da ne isključujem da Nadal, Đoković i Federer ne osvoje nijedan grend slem do kraja karijere. Ali nekako ne verujem u tu mogućnost. Jedno je sigurno, sve će ih manje osvajati, jer dolazi pleada novih igrača – zaključio je Ljubičić.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar