ISKRENA

Tomina udovica voli njegovu pesmu posvećenu OVOJ ženi: Uvek mu je ponavljala jednu REČENICU

otkrila detalje o životu sa pevačem

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Pevač Toma Zdravković važio je za miljenika žena, a on je do kraja života voleo suprugu Gordanu sa kojom je godinama živeo u Americi i sa kojom ima sina Aleksandra.

Jednom prilikom Gordana je ispričala kako se između njih dvoje rodila ljubav.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Naš susret se dogodilo u Torontu sasvim slučajno. Toma je pevao u nekoj kafani, ja sam tada bila jako mlada i volela sam pesmu i kafanu. Odatle je sve počelo, a nakon toga smo se venčali i živeli zajedno do njegove smrti – ispričala je ona jednom prilikom, prenosi Kurir.

– Kad dođem u Srbiju uvek mislim da ću se sresti sa njim. Dok ne dođem na njegov grob, ne mogu da shvatim da ga stvarno nema više – rekla je Gordana tada.

– Mladi su se izgubili, a volela bih da se kroz njegove pesme vrate ljubavi i emocijama. Tomi su pesma, ljubav i emocija najviše na svetu značili. Stalno je tragao za time šta je to u njemu tako tužno. To mu je bila i poslednja pesma koju je napisao – rekla je ona sada u jednoj emisiji.

Foto: printscreen/K1

Iskreno je govorila i o životu sa najvećim boemom. U braku su proveli 18 godina.

– Život sa Tomom nije bio lak, ali nije bilo ni teško. U početku je bilo veoma konfuzno. Imala sam 25 godina kada smo se upoznali, a on je bio 12 godina stariji. Bio je oformljena ličnost i morala sam to da prihvatim. Nisam htela da ga menjam. Morala sam da se uklopim u njegov život. On je bio čovek koji je jako malo pričao, morala sam sama da dolazim do rešenja i saznanja šta voli i šta ne voli. Bio je nepoverljiv, stalno je imao sumnje. Počela sam da ga shvatam tek kada mi je rekao: “Sve što možeš rukom da dotakneš, to nije vredno, to nije život”. Govorio je da mu je isto da li živi u palati ili u sobici. Stalno je bio na ivici. Tražio je slobodu. Pitao bi: “Zašto ljudi moraju da imaju vozačku dozvolu?”. Govorio bi mi: “Nemoj da čekaš da nešto završiš da bi živela, živi svakog trenutka” – pričala je Goca.

Nikada ga, kako je rekla, nije pitala gde je bio i šta je radio.

– Pre mene je imao tri braka i on nije trpeo da mu neko govori šta može, a šta ne može. Bio je impulsivan, kada je nešto hteo morao je to da uradi. U meni je našao ženu koja može da ga razume, bila sam mu mirna luka. Smatrala sam da treba da živi svaki dan najbolje što može, jer kada smo se upoznali već je bio bolestan. Nikada mu ništa nisam zamerila, pratila sam ga u svemu. Voleo je ljude mnogo, napisao je pesmu „Voleo bih da zagrlim sve nesretne ovog sveta“. Pored mene je mogao i da se zaljubi. Kažem mu: “Ako imaš neku muku, ako si se zaljubio, daj da rešimo problem”. Nikada ga nisam pitala zašto je potrošio novac, gde je bio, šta je radio. Za njega bi to bilo opterećenje. Rekao mi je jednom: “Hoćeš li me pitati gde sam bio tri dana?”. A ja mu kažem: “Jel ti bilo lepo?”. I On kaže: “Jeste”, a ja: “To je važno, da ti je bilo lepo” – ističe dalje pevačeva udovica.

Foto: Printscreen/K1

Gordana Zdravković kazala je i da pretpostavlja da je njen suprug bio zaljubljen u Silvanu, ali da to nikada nikome nije rekao.

– Među njima je postojalo veliko prijateljstvo, ali ona je za njega bila nedostižna. Verujem da nikada nije imao hrabrosti ni da joj kaže da je voli. Kada je poginula, bio je očajan. Sećam se da nam je Lepa Lukić to javila. Nikada ga takvog nisam videla, toliko tužnog – iskrena je ona u emisiji.

On je svojevremeno ispričao kako je jednom prilikom u Beču pevač u jednoj kafani pred suprugom poslao piće ženama za susednim stolom, a i sama Goca istakla je da joj nije smetalo to što je Toma bio zaljubljive prirode.

Foto/Printscreen/Youtube

– Meni to nije smetalo, verovatno jer je on svuda pronalazio inspiraciju i sretao mnoge žene. Uopšte ne sumnjam da se zaljubljivao mnogo puta, jer je bio takve prirode. Recimo, pesma “Danka” bila mi je jako draga, a kad sam upoznala Danku onda mi je bila još draža – istakla je Gordana jednom prilikom.

– Sve njegove gluposti, ali i lepe stvari, to je bio on. Stvarno je bilo nemoguće tu nešto promeniti. Ponekad sam samo htela da mu pomognem u određenim situacijama, ali nikad mu nisam nešto branila ili se svađala, već sam samo govorila: “Proći će to, pusti, ako si se zaljubio, odljubićeš se” – iskreno je rekla ona, prenosi pomenuti medij.

Osvrnula se i na Tominu bolest.

– Toma je želeo da bolest sakrije od svoje majke jer nije mogao da podnese da on umre, a da ona ostane da živi posle njega. To mu je bilo strašno. Jurili smo po Americi da se on leči i njegova muka nas je zbližila — rekla je pevačeva udovica.

Priznala je i to da bi volela da jednog dana počiva pored njega.

– Toma je i dalje uz mene, svaki dan. Moja želja je da me jednog dana sahrane pored njega, ja bih to volela – zaključila je Gordana.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar