Kamere SNIMILE ubicu Jelene Marjanović? Ova OSOBA je deo slagalice koji nedostaje u ovom slučaju

"Ne postoji dokaz da je Zoran ubio Jelenu"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook/Printscreen

Veljko Delibašić i Aleksandar Zarić, advokati, govorili su o ubistvu Jelene Marjanović i suđenju Zoranu Marjanoviću koje pod budnim okom javnosti traje već punih šest godina.

– Ne postoji savršen zločin, ima mnogo dokaza ko je pravi ubica i ujedno su to dokazi da Zoran Marjanović nije ubica. Pronađeno je stopalo ubice u kanalu, pronađeni su biološki materijali i sve je to ostavljeno na jednu stranu, a onda se sve pakovalo Zoranu Marjanoviću i došli smo do toga da godinama pokušavamo da rešimo ovaj slučaj. Izvesno je za Zorana da će biti oslobađajuća presuda – kaže Veljko Delibašić, advokat, piše Alo.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Mi tražimo da nam se dostave određeni dokazi, iako to nije naš posao, po nalogu suda je naređeno da se vidi koji su telefoni bili uključeni na nasipu tog dana i ko su vlasnici tih telefona. Do dana današnjeg to nije učinjeno. Taj podatak postoji u policiji, pominju se neka imena, a očigledno imaju neke veze sa tim nasipom i mestom događaja – kaže Aleksandar Zarić, koji navodi da je u pitanju oko tridesetak osoba.

– Stručnjaci su potvrdili da Zoran Marjanović nije gasio telefon tog dana, već da je samo imao jednu jedinu akciju, a to je da je pozvao Jelenu kada se nije pojavila – kaže Delibašić.

HAOS na suđenju Marjanoviću: Veštak izvadio čudnu FOLIJU iz džepa, pa izazvao BURNU reakciju odbrane

– Ne postoji dokaz da je Zoran ubio Jelenu i zato smo svi u agoniji oko ovog suđenja – naveo je Delibašić.

– Klupko se odmotava u smeru da je već izvesno da to nije Zoran Marjanović, ja nemam ništa protiv. I to blato koje se spominje kao dokaz pada u vodu – kaže advokat Delibašić.

Stručnjaci daju odgovor na KLJUČNO PITANJE: Da li je Zoran Marjanović isključio telefon na 26 minuta?

Ono što dodatno komplikuje slučaj je biciklista koga su kamere uhvatile nedaleko od mesta zločina, a koji je, kako navodi advokat Zarić, deo slagalice koji nedostaje u čitavom ovom slučaju.

BONUS VIDEO: 



Izvor: Alo

Komentari (8)

  1. Ona je donesena i ubacena u canal.Celu tu porodicu treba zatvoriti! Sramno je da jos taj psihopata je na slobodi!!!

    Odgovori
  2. Advokatu nesto poverovati ,pustite gosp.Sipku i njegovu ekipu i zlocinac ce biti otkriven a zlocin se nije drsio na tom tkz.nasipu ubedjen sam iako tamo nikada nisam bio vec iz logickog razmisljanja ,pa nije taj nasip 100 km da se nije moglo pretraziti i onu vece kada je kao nestala a potom sutradan pronadjena ,Zoran ce biti oslobodjen jer mu se pogresno sudi

    Odgovori

Ostavite komentar