NASTAVAK SUĐENJA ZA UBISTVO PEVAČICE

Stručnjaci daju odgovor na KLJUČNO PITANJE: Da li je Zoran Marjanović isključio telefon na 26 minuta?

Optuženi Zoran Marjanović je još na početku suđenja u novembru 2019. godine izneo svoju odbranu negirajući da je ubio suprugu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/Dušan Milenković, Printscreen/Facebook

Pred Višim sudom u Beogradu danas se nastavlja suđenje Zoranu Marjanoviću optuženom za ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. godine u Borči. Biće saslušani predstavnici Telekoma, kako bi se uvidelo da li je gasio telefon neposredno pre ubistva.

U analizi je veštak naveo da je Marjanović u vreme ubistva Jelene isključio telefon na 26 minuta. Te tvrdnje je ponovio je i pred sudom. Zbog toga su reagovali Marjanovićevi branioci te su tražili njegovo izuzeće, a zatim i saslušanje predstavnika.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Advokati optuženog tvrde da su nabavili izveštaj Telekoma koji je suprotan navodima veštaka, a u kom se navodi da bi isklučivanje telefona moralo biti registrovano. Stručnjaci iz Telekoma treba da svedoče da li je to ovde bio slučaj, jer Marijanovićevi advokati tvrde da nije.

Optuženi Zoran Marjanović je još na početku suđenja u novembru 2019. godine izneo svoju odbranu negirajući da je ubio suprugu, koja je bila pevačica. On je optužen za krivično delo teško ubistvo, za koje je zaprećena kazna zatvora do 40 godina zatvora, a brani se sa slobode. Tužilaštvo ga tereti da je 2. aprila 2016. godine ubio suprugu Jelenu na nasipu u Borči, dok je u neposrednoj blizini mesta zločina bila je i njihova maloletna ćerka, koja je tog popodneva sa njima došla na nasip Crvenka.

Marijanović se od 12. juna 2018. brani sa slobode, pošto mu je tog dana Apelacioni sud ukinuo pritvor, u kojem je bio 10 meseci. On je uhapšen 15. septembra 2017. godine, godinu i po dana nakon ubistva. I pre toga je bio privođen, ali je nakon ispitivanja u policiji i na poligrafu puštan zbog nedostatka dokaza.

BONUS VIDEO:

Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar