Mnogi su je ISMEVALI zbog vereničkog prstena, a ona je jednom rečenicom svima zapušila usta (VIDEO)

Nije ostala dužna "ljubomornim dušama"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/TikTok/alisonkay

Američka manekenka Elison Kej Baules verila se 2019. godine, a sa svojim pratiocima na društvenim mrežama podelila je verenički prsten.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ona je najpre snimila video u kom je opisala kako je popila kafu od pet dolara sa svojim dečkom, da bi joj on potom dao verenički prsten iz snova.

No, odmah se našla na meti udara i ismevanja raznih “trolova”.

@alisonkay Some ppl really have nothing better to do ?? ? #karen #karensgoingwild #karens #facebook #engagementring ♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod

“Ne pijem kafu, ali bih pre izabrao šolju kafe od pet dolara, umesto ovog kockastog cirkonijuma”, “S obzirom na to da je prsten lažan, kafa od pet dolara bi mogla da bude dobra insvesticija”, samo su neki od komentara.

Drugi su joj takođe “prognozirali” da će brak trajati samo sedam meseci, a da je prsten vrlo ružan i bezvezan.

Elison se nije previše potresla ovim komentarima, a nedugo potom objavila je još jedan snimak, gde je istakla da je njena stvar kakav će prsten da dobije i da joj je prelep.

@alisonkay Reply to @nicolenc82 all love but really hate groups shouldn’t be allowed 🙁 grown women bullying and stalking innocent people bc of their… diamonds? Lol #engagementring #messytok #drama #facebookmoms #karens #viraltiktok ♬ A-O-K – Tai Verdes

– Možda vam se ne sviđa moj prsten i to je u redu. No, prsten je moj i sviđa mi se, a moj verenik kog mnogo volim, dao ga je meni. Razmislite o tome da postanete deo grupe koja vreba, uznemirava i sramoti ljude – napisala je ona.

Nakon te objave, “trolova” je bilo znatno manje, a uglavnom je dobijala komentare podrške i pozitivne reakcije.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar