Ponovo skrenuli pažnju: Darko Lazić i Barbara se PROVOZALI na HAUBI automobila, ali to nije sve (FOTO)

Pevač i njegova izabranica privlače pažnju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija,foto:Pritnscreen/barbara.bobak, E-Stock/ Časlav vukojičić

Pevač Darko Lazić svakim svojim korakom privlači veliku pažnju, a naročito otkad je ušla u vezu sa Barbarom Bobak, pevačicom koju je publika prvi put spazila u takmičenju “Zvezde Granda”, u kojem je njen voljeni osvojio prvo mesto.

Sada je osvanuo snimak na društvenoj mreži TikTok kako se Darko i Barbara voze na haubi automobile, koji je privukao veliku pažnju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Pored toga što su radili visoko rizičnu radnju, pevač i njegova lepša polovina jeli su pljeskavicu, što je izazvalo oprečne komenare javnosti.

Foto: TikTok/printscreen

Podsetimo, mediji su prethodnih dana prenosili da par želi da napravi veliku, mrsnu, pravoslavnu svadbu u Darkovom rodnom Brestaču:

– Barbara mu je rekla da baš takvu svadbu želi i da će napraviti opštenarodno veselje kakvo Srbija još nije videla! I ona ima veliku familiju u Futogu i želi da ih sve pozove. Samo s njene strane imaće više od 300 gostiju! I Darkova porodica je velika, a on planira da pozove i mnoge kolege, pa će sigurno pod šatorom biti oko hiljadu gostiju – rekao je izvor za domaće medije.

 

BONUS VIDEO: 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar