SRAMNA relativizacija Vidojkovićevih psovki: Predsednik NUNS-a nastavlja da BRANI voditelja! (VIDEO)

Na konstataciju voditeljke da deluje kao da je poručio da je Vidojković mogao da iskoristi drugu psovku, odgovorio je potvrdno

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Twitter/Printscreen

Predsednik Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS) Željko Bodrožić, nakon sramnog saopštenja u kojem je pokušao da opravda skandalozne psovke voditelja Marka Vidojkovića, koji je predsedniku Srbije Aleksandru Vučuću psovao majku u programu, ponovo je pokušao da relativizuje Vidojkovićevo ponašanje.

Naime, on je u gostovanju na TV Prva izjavio da su se psovke kod nas, kako je naveo, odomaćile.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Cela izjava je bila fokusirana da je to stvar koja se kod nas odomaćila i da je to još jedan spin – rekao je Bodrožić.

Na konstataciju voditeljke da deluje kao da je poručio da je Vidojković mogao da iskoristi drugu psovku, odgovorio je potvrdno.

– Da, da. Mogao je drugu psovku da iskoristi koja u opticaju u javnom prostoru – kazao je predsednik NUNS-a.

Podsetimo, sramne uvrede iznete su na račun predsednikove majke u emisiji “Dobar, loš, zao”, autora Marka Vidojkovića i Nenada Kulačina, koja se emituje na televiziji Nova S koja se nalazi pod uređivačkom kontorlom lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa i potpredsednice ove partije Marinike Tepić.

Pomenuti tandem, Vidojković i Kulačin postali su poprilično isfrustrirani jer njihova emisija očigledno ne nailazi na dobar odziv u javnosti, pa su odlučili da psuju majku predsednika Aleksandra Vučića!

– Pi*ka ti materina ona odvratna! Budaletino jedna! – vikao je histerično Vidojković.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar