“Zovite policiju, hoće da me ubije”: Otkriven MOTIV zločina u Boru – Violeta istrčala, pa usledio HOROR

Borani su u šoku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook

Borska policija podnela je krivičnu prijavu protiv Žarka P. (61) zbog sumnje da je hicem iz vatrenog oružja ubio svoju nevenčanu suprugu Violetu Nikolić (41).

Zločin se dogodio u petak oko 16 sati u Ulici Nikole Pašića, ispred frizerskog salona “Viki” u koji je osumnjičeni došao kako bi ga žrtva ošišala. Nezvanično, kako se sumnja u jednom trenutku je došlo do rasprave između Žarka i Violete kada ga je nesrećna žena navodno posekla makazama po ruci. Žarko je tada otišao do kola, uzeo kratež i vratio se do frizerskog salona.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Violeta je pokušala da pobegne. Istrčala je iz salona i počela da doziva pomoć. Prema informacijama, nesrećna žena je vikala: “zovite policiju, hoće da me ubije”.

– Ubica je tada ispalio jedan hitac iz krateža njoj u potiljak, nakon čega je ona na licu mesta preminula. Kada je video šta je uradio, osumnjičeni se sakrio u frizerski salon, a oružje spustio na stolicu – kaže izvor “Blica”.

Policija je brzo reagovala i neposredno nakon ubistva uhapsila osumnjičenog. Nakon hapšenja pronašla je i oružje iz kojeg je, kako se sumnja, Žarko pucao.

On se nije opirao hapšenju, a prema saznanjima, na saslušanju u policiji se branio ćutanjem. Njemu je nakon toga određeno zadržavanje do 48 sati i on će uz krivičnu prijavu biti sproveden na saslušanje kod tužioca.

“Rekla mu je da se predomislila, da hoće da razmisli…”

Prema nezvaničnim saznanjima, institucije nisu zabeležile prijave za nasilje iz ove porodice. S druge strane, kako pričaju poznanici žrtve i ubice, nesuglasice između njih dvoje krenule su kada je Violeta odlučila da prekine emotivnu vezu sa Žarkom P., koji nije mogao da prihvati činjenicu da ona više ne želi da bude sa njim.

– Dan pred tragediju su se navodno dogovorili da će Violeta da se vrati kući kod Žarka. Međutim kada je kobnog dana otišao kod nje da se ošiša, ona je kazala da se predomislila i da će o svemu morati još da razmisli – kaže izvor.

Borani su u šoku. Kažu ne pamte da se ovako stravičan zločin desio u ovom mestu. Za nastradalu ženu tvrde da je uvek bila ljubazna i fina prema svojim mušterijama.

– Ovo je velika tragedija. Žena je bila jako fina i dobra. Puno ljudi je dolazilo kod nje u frizerski salon. Uvek je bila ljubazna prema mušterijama – pričaju Borani.

BONUS VIDEO

Izvor: Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar