Uzbudljiva uvertira pred start: “Žocov dolazak podići će ABA ligu za 30%, ali Zvezda je i dalje glavna”

S velikim nestrpljenjem košarkaški zaljubljenici očekuju početak takmičenja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Nova sezona u ABA ligi počeće večeras utakmicama Mornar – Cibona od 18, odnosno Crvena zvezda – Split od 20 časova.

Biće ovo jedna od kvalitetnijih u poslednjih nekoliko godina, jer je i sam povratak Željka Obradovića i te kako doprineo boljitku.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Tog stava je i strateg Igokee, Dragan Bajić, čiji tim sutra igra protiv Borca od 17 sati.

– Mene kao trenera i kao čoveka raduje povratak Željka Obradovića na ove prostore i što će biti sam učesnik takmičenja u kojem se i ja sa svojom ekipom takmičim. Nikad nisam krio da sam navijao za Partizan i svakako da će mi biti velika čast ako doživim da vodim jednu utakmicu protiv takve trenerske veličine. Mislim da će sam njegov dolazak podići nivo kvaliteta ABA lige za sigurno 30 odsto.

Foto: Djordje Kostic /STARSPORT

Izdvojio je ekipe koje bi se mogle boriti za šampionsku titulu ove sezone.

– Partizan će sigurno igrati zapaženu ulogu ove sezone, uz Crvenu Zvezdu koja je zadnjih par godina jedan od boljih i kvalitetnijih timova. Osvojili su nekoliko titula u ABA ligi i uz roster kakav imaju, sigurno je da će i ove sezone imati glavnu reč. Tu se ne trebaju zapostaviti ni Budućnost ni Cedevita koji imaju dobre timove i ulažu velika sredstva i traže svoju šansu za najviše plasmane. Svakako, ne treba podceniti ni Megu koja svake godine ima jako talentovan tim i može biti tvrd orah svim ostalim konkurentima. Takođe, Cibona koja je zadržala taj roster mladih i talentovanih igrača od prošle sezone i dodatno se pojačala na određenim pozicijama – rekao je Bajić.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar