16 godina nisam vodio ljubav sa suprugom, svaki put mi kaže OVE tri reči, ali ne zna šta 2 godine krijem

Ne zna kako da reši velliki bračni problem

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Anna Bizon / Alamy / Alamy / Profimedia

Posle 16 godina apstinencije, jedan Britanac je utehu našao u burnoj aferi sa koleginicom.

– Ja imam 41, a moja supruga 42 godine. U braku smo 19 godina imamo šesnaestogodišnju ćerku. Od njenog rođenja nismo vodili ljubav – priča on i nastavlja.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Pre nego što smo se venčali bli smo u vezi nekoliko godina, i jedno drugom smo bili prvi seksualni partneri. Posle ćerkinog rođenja sve se promenilo, sva ženina pažnja je bila usmerena na nju, što je sasvim razumljivo. Međutim, meseci su se pretvorili u godine, i apstinencija je bila sve duža.

– Kad god joj predložim da budemo intimni, ona me odbije bez pardona ili mi kaže: Uskoro, budi strpljiv! Nas dvoje živimo kao brat i sestra. Podržavam je u svemu, kuvam, čistim kuću, peglam… radim sve kako bih joj pokazao da sam tu za nju i kako bismo jednog dana ponovo vodili ljubav – objašnjava muškarac.

Foto: INSADCO Photography / INSADCO Photography / Profimedia

– Pre dve godine sam dobio novu koleginicu koja ima 38 godina i razvedena. Brzo smo se sprijateljili. Priznala mi je da sam ja prvi muškarac koji ju je privukao posle mnogo godina i pozvala me je da izađemo zajedno, ali ja sam je odbio – priznaje Englez.

Foto: Shutterstock, ilustracija

– Nastavili smo da ćaskamo na poslu, i kada sam joj rekao koliko godina nisam imao odnos sa ženom, rekla mi je: Šta? Pa, zašto živiš na takav način? Pretpostavljam da ja do tada nisam razmišljao tako o svemu. Uglavnom, narednih nedelja smo počeli da se često viđamo i sasvim normalno, vodili smo ljubav i to je bilo fantastično iskustvo – iskren je on.

Foto: Shutterstock, ilustracija

– Ona je raspoložena da me čeka, ali ja ne želim da pokvarim porodični život. Naša ćerka još živi sa nama, ali, kada se ona odseli, kakvu budućnost mogu da imam sa ženom. Ne mogu da narednih 20 godina provedem u braku bez ljubavi i seksa – zaključio je Britanac.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar