Spasić reagovao na PSOVANJE majke predsedniku Vučiću: Vidojković predstavlja Đilasa i Šolaka

Emisija Marka Vidojkovića emituje se na TV Nova S i niko nije reagovao

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Medija centar,Printscreen

Mario Spasić, generalni sekretar Saveta za monitoring, ljudska prava i borbu protiv korupcije “Transparentost” reagovao je na skandalozne uvrede koje su na račun majke predsednika Srbije Aleksandra Vučića upućene na televiziji koja je pod uređivačkom kontrolom lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa i njegove funkcionerke Marinike Tepić.

Zbog sravičnih psovki koje su uputili đilasovski medijski borci Marko Vidojković i Nenad Kulašinveć, Spasić kaže da se ovakvim osobama moraju baviti nadležni:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Marko Vidojković je jedan nasilnik koji je sebi dozvolio da navodna sloboda medija bude zloupotrebljena. To što je vređao majku Aleksandra Vučića i što uživo u emisiji psuje predsednika, govori o tome da je Vidojković čovek sa dijagnozom, što uz njegov bezobrazluk dovodi do potrebe da bude hospitalizovan i to po odluci suda. Jasno se vidi da Đilas i ekipa podržavaju ovakvo ponašanje jer se niko nije ogradio od ovakvog primerka polusveta. Podsećam da se emisija Marka Vidojkovića emituje na TV Nova S i da niko nije reagovao. Vidojković predstavlja Đilasa i Šolaka, ali predstavlja i malu šačicu nasilnika i nevaspitanog nepismenog polusveta kojoj ne treba dozvoliti divljanje, već se nadležni ovakvima moraju baviti – rekao je Spasić za Objektiv.rs.

foto medija centar

Podsetimo, zvezde Đilasove i Marinikine televizije Nenad Kulačin, inače nekada zaposlen kao PR u JKP “Vodovod i kanalizacija” u Šapcu za vreme neslavne vlasti Nebojše Zelenovića i Marko Vidojković, voditelj emisije “Dobar, loš, zao” postali su poprilično isfrustrirani jer njihova emisija očigledno ne nailazi na dobar odziv u javnosti, pa su odlučili da psuju majku predsednika Aleksandra Vučića!

– Pi*ka ti materina ona odvratna! Budaletino jedna! – vikao je histerično Vidojković.

Piše: I. Marinković



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (5)

  1. Budalu u zatvor.Nikada Điki sa takvim nadrogiranim idiotima nece doci na vlast.Debeli debili,da li se pogledate nekad u ogledalu.Sram vas bilo!

    Odgovori
  2. Govno ostaje uvek govno, gde su urednici te Nove s. Zašto vlasnik ovakvu budalu ima za novinara. Kakav vlasnik takvi i voditelji.

    Odgovori
  3. Ajde da prokomentarisem na nacin ovih djilasovih placenika, samo pristojne: kome ti psujes majku svinjo narkomanska debela,,a lepo..a..realno, ali nije lepo..

    Odgovori

Ostavite komentar