Nenadoviću pismeni zadatak ćerke PROMENIO život: Video jednu rečenicu koju je napisala i ŠOKIRAO se

Nenad Nenadović bio je prepoznatljiv gotovo svim generacijama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Nenad Nenadović, koji je preminuo u 57. godini, bio je poznat glumac a jedno vreme je bio i upravnik beogradskog pozorišta “Boško Buha”. Odatle je otišao po sopstvenoj želji, kako je tad rekao iz zdravstvenih razloga, a na to ga je naveo pismeni zadatak starije ćerke Jane.

Nije mu prijalo što je pune tri godine zapostavljao porodicu i zdravlje, nervirajući se “i jedući po ceo dan pice i hot-dog”. Kao od šale nataložio je i desetak kilograma viška, piše Informer.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Kap koja je prelila čašu bio je pismeni zadatak moje starije ćerke Jane na temu “Šta vas sekira”, u kojem je napisala “kada tata ode na posao i nema ga po ceo dan, a vrati se jako nervozan”. Sutradan sam dao ostavku na upravničko mesto. Bilo je to moje otrežnjenje i ozdravljenje cele porodice. Ponovo smo bili ona srećna družina – moja supruga Snežana je balerina i glumica, ja glumim i režiram, a i ćerke Jana i Mina su glumice – rekao je Nenad.

Nenad Nenadović je VOLEO samo nju: Retko se pojavljuje u javnosti a evo čime se bavi SUPRUGA glumca

– Snežana je balerina, ali je od porođaja nešto manje angažovana u struci. Tu ljubav prenela je i na ćerke, pa i u kući imaju ogledalo preko celog zida, gde ih uči prvim pokretima – govorio je Nenad.

– I ishrana je pod palicom moje supruge: dosta povrća i voća, riba najmanje jednom nedeljno, a drugo meso u manjim količinama. Slatkiši su ograničeni. Ona jede sve, ali umereno, na svaka 2 sata kao beba. Samo ja ponekada izmaknem kontroli, pa pojedem malo više mesa. Sa koka kole sam se skinuo i zgrešim samo o prazniku, da mi pomogne u varenju malo veće količine hrane – uvek je s ljubavlju pričao o supruzi!

Od čega je PREMINUO Nenad Nenadović? Poznati glumac nije izdržao

Nenad Nenadović bio je prepoznatljiv gotovo svim generacijama, mada najviše po ulogama u dečačkom uzrastu, a među poslednjima je uloba Brunera u seriji “Igra sudbine”.

Preminuo je u Beogradu.

BONUS VIDEO: 



Izvor: Informer

Komentari (1)

  1. Pismen čovek…ne mogu da shvatim zašto se nije vakcinisao…umro ovaj,umro onaj….ko to više da podnese…ako te boli zub ideš kod zubara a ne kod berberina…učini ono što možeš,poslušaj pametnije ….između preživeti i ne preživeti je velika razlika….

    Odgovori

Ostavite komentar