On je bio glavna meta huligana u Mostaru: Napadač Borca otkrio kako se sve desilo

Stravu i užas smo sinoć mogli da vidimo u najvećem gradu u Hercegovini

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/YouTube/ATV

Mnogo toga ružnog se sinoć dogodilo na legendarnom stadionu “Rođeni” u Mostaru, gde je domaći Velež dočekao ekipu Borca iz Banjaluke.

Naime, nakon pogotka Jova Lukića u završnici meča na teren su upali huligani domaće ekipe i napali su upravo fudbalera srpske nacionalnosti.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kasnije je meč prekinuo sudija Sabrija Topalović i on je registrovan 0:3 u korist Borca, da bi isti ti huligani par sati kasnije zapalili automobil u kome se nalazio pomenuti sudija i njegovi pomoćnici.

Sada je za “MONDO” govorio upravo Jovo Lukić, koji je otkrio detalje dešavanja u Mostaru.

– Sve se izdešavalo nekako na brzinu. Kad smo postigli taj gol ja se u jednom trenutku okrećem i vidim navijače kako upadaju u teren. Zvonić iz Veleža mi je viknuo ‘Beži’, ja sam se u tom trenutku nasmejao, mislio sam nema šanse da nas tuku, šta smo im mi skrivili? Ali je on ponovio ‘Beži, nije zaje*ancija’ i ja sam onda krenuo da šprintam ka svlačionici – rekao je Lukić i nastavio:

– Taman mislim ‘pobegao sam im, ne mogu me stići’ kad sam odjednom osetio udarac u glavu. U prvi mah pomislio sam da sam udario o zid na ulazu u tunel, ali nisam baš toliko visok. Pogledam gore, a jedan cipelom udara, mlati da me još koji put udari.

Bežali su svi glavom bez obzira, a Lukić se nadao samo da niko ne nastrada.

– Svako je gledao da izvuče živu glavu. Navijači su nosili one velike šipke od zastava, videli ste da su pokušali da napadnu i trenera Miljanovića. Nije ti svejedno, moliš se da se ne desi nešto najgore, da neko ne bude povređen – rekao je Lukić.

Fudbaleri Borca od razularene mase sklonili su se u svlačionicu, ali Lukić ističe da bi se vratio na teren da odigra ostatak utakmice, da su to tražili od ekipe Borca.

– Bili smo u svlačionici i čekali šta će se desiti. Da je delegat rekao da se nastavlja, mi bismo izašli na teren i odigrali bismo do kraja. Bili smo spremni da se borimo do poslednjeg minuta, ali odluka delegata je bila da se prekine. Mi smo srećni što smo osvojili tri boda. Bilo je malo vremena ostalo i znali smo da možemo da sačuvamo tu prednost i ako se nastavi utakmica. Posle smo dugo čekali da se isprazni stadion i uz pratnju policije se vratili kući. Policija nas je pratila skroz do Banjaluke -zaključio je Lukić razgovor za “MONDO”.

BONUS VIDEO:

Užasne scene u Hercegovini: Mostarski huligani prekinuli derbi sa Borcem, pa zapalili auto sa sudijama!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar