Samo on nije došao na sahranu Dude Ivkovića: Retko ko je očekivao njegov izostanak! (FOTO)

Mnogi su očekivali njegovo pojavljivanje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Jedna od retkih legendi srpske košarke koja je imala veze sa Dušanom Dudom Ivkovićem, a koja se nije pojavila na sahrani na Novom groblju bio je još jedan naš bivši selektor Aleksandar Sale Đorđević.

Svaki odlazak velikana podigne puno prašine u maloj sredini kakva je Srbija, a posebno je odjeknuo odlazak najvećeg živog košarkaškog stručnjaka s ovih prostora (izuzimajući Željka Obradovića).

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Zato su mnogi očekivali pojavljivanje Aleksandra Đorđevića, ali da li zbog obaveza sa Fenerbahčeom, da li zbog pravila oko koronavirusa, da li zbog nečega trećeg, čuveni Sale Nacionale nije se pojavio ovog utorka na Zvezdari.

Naravno, neće mu niko zbog toga zameriti, ali opet, možda je ipak trebalo da nađe vremena za jednog od očeva moderne srpske košarke i čoveka koji joj je, upravo pre Đorđevića, vratio stari sjaj u Poljskoj 2009. godine.

Bonus video:

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (8)

  1. Sale je fantastican covek, spontan, iskren i jako prijstan. Imao sam priliku da razgovaram sa njim. Daleko od svake visine i uobrazenosti. Duda Ivkovic i in su veliki prijatelji. Ne osudjujte, nije to vas posao

    Odgovori

Ostavite komentar