Novakov drug “zaboravio” Srbina: Nadala i Federera digao u nebesa, a ni slovo nije rekao o Đokoviću

- Više nikada nećemo videti igrača kao Federera - rekao je Gaske

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Anne-Christine POUJOULAT / AFP / Profimedia

Žil Simon veruje da se više nikada neće pojaviti igrač kakav je Rodžer Federer.

Takođe je hvalio Rafaela Nadala, ali nije rekao ni reč o Novaku Đokovću, iako je nekada govorio hvalospeve o srpskom teniseru.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Postoje mladi momci koji igraju vrlo, vrlo dobro, koji imaju dobar novo. Zaslužuju da pronađi svoje mesto. Neverovatni su, ali Nadal i Federer su svetske zvezde. Kad nisu na turniru, to za mene predstavlja veliku prazninu. Federer će biti nezamenjiv u smislu estetike, tenisa i njegove individualnosti. Više nikada nećemo videti takvog igrača – rekao je Gaske.

Bonus video:

Sahranjen Duda Ivković: Čuveni srpski trener ispraćen na večni put (FOTO)

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. ja stvarno ne razumem zašto toliko potenciranje ko je najbolji...Novak je za mene moju porodicu i moju decu...a šta pričaju po svetu ma baš me briga....I da jeste i da nije ..zna se zato opušteno zemljaci a pogotovo novinari..pustite čoveka da radi svoj posao i ne vršite pritisak na njega...

    Odgovori
  2. Prosto je neverovatno koliko je, što svesno, što podsvesno, zarazna ta histerija zvana RF/RN. Regionalna, lokalna, politička, pa ako hoćete i versko-religijska pripadnost vrlo katalitički deluje na sve to. Nemoguće je givoriti o tenisu u globalnim razmerama, o RN i RF, a ne priključiti Novaka Đokovića. To je prosto sumanuto. Toliko trofeja, rekorda, fantastičnih intelektualno-psihološko-mentalnih osobina koje poseduje Novak Đoković (o kojima pomenuta dvojica mogu samo da sanjaju) padaju u zasenak. A zašto? Pa jednostavno: Novak je Srbin, balkanac i pravoslavac koji se ne usteže da Zapadu na posredan ili neposredan način (ali nedvosmisleno u svakom slučaju!) stavi do znanja koliko je primitivan i pun frustracija.

    Odgovori

Ostavite komentar