Marina mu je rekla da NIKADA neće biti zvezda: TRNOVIT put učesnika popularnog takmičenja (VIDEO)

On je Marinu uveravao da greši

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Nikola Paunović učestvovao je u muzičkom takmičenju “Operacija Trijumf” 2008. godine, ali bez obzirwa na to što je pokazao talenat, nije uspeo da se plasira u finale.

Kako zbog svog glasa, tako i zbog izgleda, prikupio je simpatije mnogih devojaka, a njegovo učešće u “Operaciji Trijumf” obeležila je svađa sa tekstopiscem Marinom Tucaković, koja je bila jedan od članova stručnog žirija ovog muzičkog takmičenja.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, Marina je kandidatu Nikoli Paunoviću poručila da nikada neće biti zvezda na šta je on tada burno reagovao i rekao joj da nije u redu sa njene strane da tako govori. Njega je pogodilo to što mu je Marina poručila da “nikada neće biti zvezda”, pa ju je uveravao da greši.

Izgleda da je Tucakovićeva bila u pravu pošto nakon završetka šoua Nikola nije napravio značajan uspeh na domaćoj muzičkoj sceni.

Sa kolegama iz “Operacije Trijumf” osnovao je “OT band”. Ovaj sastav nastupio je na “Beoviziji” 2009. godine numerom “Blagoslov za kraj”, a osim toga snimili su još nekoliko pesama. Bend se nije naročito proslavio i brzo se raspao, a Nikola se onda pojavio u prvoj sezoni rijalitija “Parovi”, međutim ni to ga nije vinulo u zvezde.

Još jednom je sreću okušao učestvovanjem u šou programu “X Factor” 2013. godine, ali nije postigao veći uspeh. Nakon ovoga Nikola je napustio Srbiju, a mediji su tada preneli da se odselio u Ameriku.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar