Majdov za Objektiv otkriva detalje svadbe godine: Zvezda je spojila Đokovića i mene (VIDEO)

Veselje u Sokocu, a u centru pažnje sama sportska elita

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Naoki Nishimura / AFLO / Profimedia

Venčanju Nemanje Majdova, svetskog šampiona u džudou sa turnira u Budimpešti 2017. godine, prisustvovao je i jedan od najvećih sportista u istoriji – Novak Đoković! I ne samo da je prisustvovao, već se proveo fenomenalno, a novopečeni mladoženja Majdov za Objektiv je izneo utiske o svadbi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Bilo je prelepo! Kako kažu gosti, a kako je i meni delovalo, ovo je najbolja svadba ikada! Tu su bili svi moji prijatelji, pevali smo, veselili se, ostali do duboko u noć – počeo je priču Majdov.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Pažnju javnosti privukao je teniski svetski broj jedan Novak Đoković. Nole i Nemanja su veliki prijatelji, a upoznali su se sasvim slučajno.

– Novaka sam upoznao na jednoj košarkaškoj utakmici, čini mi se Zvezda–CSKA pre četiri godine. Kasnije je on bio moj specijalni gost kada sam osvojio Svetsko prvenstvo u Budimpešti. Ipak, najviše smo se zbližili i družili na Olimpijskim igrama, a drago mi je što je našao vremena da prisustvuje mom venčanju – otkrio nam je novopečeni mladoženja.

Erupcija oduševljenja među gostima nastala je i kada je mikrofon u ruke uzeo srpski član Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik. On je zajedno sa mladoženjom i Novakom Đokovićem digao sve goste na noge kada je zapevao pesmu Halida Bešlića – „Romaniju“. Daleko od toga da je ovo jedina pesma koja je pogodila Noleta i ostale. U centru pažnje bile su i numere „Pukni, zoro”, ali i kultno delo Miroslava Ilića „Luckasta si ti”. Đoković, Dodik i Majdov pokazali su da nema mesta brizi ako odluče da promene zanimanja, pa sport i politiku zamene mikrofonom, jer njime barataju fenomenalno i lako mogu da nađu uhlebljenje kao pevači.

– Pogodilo nas je više pesama. Bilo je zaista prelepo, ne mogu sad ni da navedem koje su se sve pesme pevale, ali svaka nas je pogodila na svoj način. Zaista veselje za pamćenje – zaključio je Nemanja Majdov.

Naravno, ne može jedno veselje u Republici Srpskoj da prođe bez mešanja Bosanaca, kojima i dalje smeta sve što je srpsko. Pomračeni umovi i danas postoje, pa su se odmah javili dušebrižnici poput Jasmina Mujanovića, koji je, kako se predstavlja, politički naučnik i analitičar prilika u jugoistočnoj Evropi – njemu je smetalo što se Nole fotografisao sa ostalim gostima na svadbi, između ostalih sa Dodikom i Srđanom Mandićem, nekadašnjim vođom „Vukova sa Drine”.

On je čak na društvenim mrežama postavio i pitanje – koliko će sponzorskih ugovora izgubiti Đoković zbog fotografisanja s njima, a ubrzo je i sam dao odgovor: „Nula, jer (takozvani) bosanski genocid i njegovo negiranje onima koji to rade donosi Nobelove nagrade…” Besmislena ideja, ne baš bliska logici, a i pokazatelj da veći deo sveta ne uzima za ozbiljno mudžahedinske optužbe Srba za sve i svašta. Ali, dobro, još jedna bosanska bruka koja, na sreću, nije pokvarila jedno lepo venčanje.

Piše: Žarko Sokić

Bonus video:

Zavirite u sobu Novaka Đokovića: Jedan detalj je posebno privukao pažnju (FOTO)

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar