AMSS UPOZORAVA: Oprez u vožnji zbog promenljivih vremenskih prilika, prilagodite brzinu

Do usporenog odvijanja saobraćaja može dolaziti na deonicama na kojima ima radova ili na kojima je obustavljen saobraćaj

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
30, December, 2020, Belgrade - During the day, the busiest roads were blocked due to rain and New Year's euphoria. Highway through Belgrade. Photo: Stefan Tomasevic/ATAImages 30, decembar, 2020, Beograd - .Tokom dana najprometnije saobracajnice bile su blokirane zbog kise i novogodisnje euforije. Auto-put kroz Beograd. Photo: Stefan Tomasevic/ATAImages

Na graničnom prelazu Kelebija, na izlazu iz zemlje, teretna motorna vozila čekaju tri sata, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.

Prema informacijama Uprave granične Policije, dobijenim u 5:30, kamioni na prelazu Batrovci, takođe na izlazu iz zemlje, čekaju dva sata, a na Horgošu 90 minuta.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Na ostalim teretnim terminalima nema zadržavanja vozila, kao ni na putničkim terminalima naših graničnih prelaza.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od Javnog preduzeća “Putevi Srbije”, na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

Auto-moto savez Srbije upozorio je jutros vozače da promenljive vremenske prilike, kakve se očekivati u toku dana, zahtevaju oprezniju i pažljiviju vožnju prilagođenu stanju i uslovima na putu.

Do usporenog odvijanja saobraćaja može dolaziti na deonicama na kojima ima radova ili na kojima je obustavljen saobraćaj.

Kako se navodi u saopštenju, vozači u tim situacijama moraju koristiti alternativne putne pravce.

BONUS VIDEO:

Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar