UBIO devojku milionerku: Crnogorski vaterpolista OSUĐEN na 15 godina zatvora zbog BRUTALNOG ubistva

Vatrogasci su provalili vrata luksuznog stana u gradu Dobrota na jugozapadu zemlje gde ih je dočekao jeziv prizor

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube printscreen

Ukrajinka Anastasija Lašmanova (33) pronađena je mrtva u svom stanu u Crnoj Gori 2018. godine nakon što je prijateljica posumnjala da nešto nije u redu jer nije mogla da dopre do nje nekoliko sati.

Vatrogasci su provalili vrata luksuznog stana u gradu Dobrota na jugozapadu zemlje gde ih je dočekao jeziv prizor zbog kojeg su policajaci navodno povraćali.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Telo joj je bilo u stravičnom stanju, izgledalo je stvarno strašno! Oko nje lokva krvi i ubodi po celom telu – rekla je osoba iz istrage ovog slučaja.

Stan je bio obliven krvlju i na kraju je utvrđeno da je Lašmanova, ukrajinska poslovna žena, izbodena 16 puta šiljkom i zadobila 10 udaraca u glavu. Bila je gotovo neprepoznatljiva. NJen dečko, Arsenije Stanović (25) – mladi vaterpolista iz Tivta, ubrzo je postao glavni osumnjičeni i u tom trenutku je uspeo da pobegne iz zemlje uz pomoć svog oca Zorana.

Prebacio ga otac u Albaniju

Navodno je Zoran iskoristio svoja poznanstva kao bivši načelnik granične policije kako bi sina u tajnosti prebacio preko granice u Albaniju. Lokalni mediji izvestili su da su albanske vlasti uhapsile oca i sina, pa ih predale Crnoj Gori. Protiv Zorana nije podignuta optužnica, a Stanović je sada prvostepenom presudom osuđen na 15 godina zatvora zbog brutalnog ubistva. NJegov advokat, Zoran Piperović, uložio je žalbu na kaznu na osnovi mentalnog zdravlja, javljaju lokalni mediji.

Tokom suđenja, Anastasijina majka, Svetlana Libert, rekla je da je njena kćerka prekinula trogodišnju vezu sa Stanovićem jer je “bio previše lenj i nije hteo da radi”.

Veza sa “škaljarcima”?

Tačan razlog ubistva Lašmanove ostao je nejasan, a u lokalnim medijima dugo se spekuliralo o mogućim vezama s bandama. Luksuzni stan u kojem je živela nalazi se pored zgrade u vlasništvu Jovana i Igora Vukotića, navodnih vođa “škaljarskog” klana koji deluje na celom Balkanu i u južnoj Europi. Jedan je trenutno u zatvoru, a drugi u bekstvu.

Lokalni mediji povezivali su Lašmanovu s Vukotićima i crnogorskim kriminalcima u pokušaju da objasne njeno ogromno i brzo stečeno bogatstvo. Naime, bila je konobarica koja je postala multimilionerka, za čije se bogatstvo procenjuje da je u vreme smrti bilo više od 100 miliona evra!

Inače, Arsenije Stanović je imao ugovor s vaterpolo klubom Primorac, a igrao je i za reprezentaciju Crne Gore.

BONUS VIDEO:



Izvor: Mondo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar