TUŽNO

Marina je u jednom od POSLEDNJIH intervjua rekla da zna da joj se bliži kraj: IDEM ja polako kod mog Miše

Od smrti sina Miloša nikada se nije oporavila

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Autorka najboljih tekstova domaćih pesma Marina Tucaković čiju smrt mnogi doživljavaju kao kraj jedne epohe kad je muzička scena u pitanju, preminula je u nedelju u 68. godini života u KBC “Dragiša Mišović” posle teške i duge borbe s karcinomom dojke, a koji je u međuvremenu metastazirao na mozak, pluća i kosti. Međutim, pred kraj života je nije zaobišao ni koronavirus, koji je bio koban po nju.

U jednom od poslednjih intervjua rekla je da oseća da joj se bliži kraj.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Stanje mi nije ni dobro ni loše jer se menja iz dana u dan. Trudim se da živim kao da sam zdrava, ne volim pravila i često ih kršim. Nisam se ničega odricala. Volim da putujem, ponekad popijem čašicu alkohola, a umem i da zapalim s vremena na vreme. Onda sam odjednom osetila da me napušta snaga. Futi sam govorila: “Idem ja polako kod mog sina Miše! Mirna sam jer Laća može dalje bez mene. Jak je on.” Milan je mnogo brinuo o meni, na trenutke mi je bilo mnogo žao kad vidim da se sekira, a ne mogu ništa da promenim. Futa je non-stop sa mnom, retko da smo bilo šta radili odvojeno. Nisam ni u jednom momentu očajavala. I kad je bilo najgore, umela sam da kažem sebi: “Dobro je, Marina, živa si i sve je u redu” – ispričala je ona za Srpski telegraf.

Poslednja želja joj je bila da bude sahranjena pored sina Miloša Radulovića, što će joj i biti ispunjeno. Iako je morala da se pazi koronavirusa i bila je u lošem stanju, to je nije sprečilo da putuje, te je sa svojom porodicom odlazila u banje i na planine.

– Putovanja su moja strast. Otkako vlada epidemija koronavirusa retko sam van kuće. Moram da se pazim, ali ne mogu da odolim, a da za vikend ne odem bar do neke planine ili banje. Prija mi svež vazduh, druženje i smeh, pa kad klonem duhom, uvek su tu dragi ljudi da me povuku naviše – ispričala je Marina.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Srpski telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar