Pala mu je na pamet čudna ideja, pa je ugurao USB kabl u POLNI ORGAN: Od doktora je tražio samo jedno

Mogao je da napravi problem zbog kog bi se kajao celog života

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Mladić iz Velike Britanije morao je na hitnu operaciju nakon što je u svoj polni organ ugurao USB kabl sa namerom da izmeri simbol muškosti.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Falični fijasko navodno je počeo tako što je neimenovanog 15-godišnjaka “pokrenula s*ksualna radoznalost”, pa je želeći da proveri pravu dužinu, gurnuo USB u mokraćni kanal i zaglavio ga, objavljeno je u medicinskom časopisu “Urology Case Reports”.

“S*ksperiment” je pošao po zlu jer se kabl zaglavio u skrotumu radoznalog tinejdžera, a usled pokušaja da ga sam izvuče, pretrpeo je užasne bolove i povrede.

Kada su članovi porodice videli da je urinirao krv, odmah su ga odvezli u bolnicu.

Pošto vanoperativnom metodom nije moglo ništa da se učini, mladić je prevezen u bolnicu Univerzitetskog koledža u Londonu.

Foto: Urology Case Reports

– Posramljeni dečak je zatražio da razgovara sa lekarima bez prisutne majke, nakon čega je “priznao” svoju zastrašujući ideju. Rentgenskim snimcima utvrđeno je da se u njegovom skrotumu nalazio pravi “Gordijev” čvor nastao usled neprestanog uguravanja USB kabla – navedeno je na klinici.

Hirurzi su morali da naprave rez između genitalija i anusa kako bi ga izvukli. Najpre su morali da izvuku delove kalemljene žice, da bi potom to učinili i sa utikačem.

Dečak je imao ludu sreću da je prošao bez većih posledica, a sledećeg jutra je otpušten kući.

Međutim, za dve nedelje moraće da se podvrgne dodatnom skeniranju i slučaj će morati da se prati i u budućnosti.

Lekari apeluju da muškarci nikako ne stavljaju ovakve predmete u p*nis jer bi to moglo da dovede do niza komplikacija, od infekcija urinarnog trakta, do različitih povreda uretre.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, New York Post

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar