SVEKRVA joj uništila najradosniji dan: Otišla je do AUTOMOBILA i uradila nešto od čega su svi strahovali

Besna mlada se pitala da li je pogrešila, ali je istakla da ju je njen potez u momentu do srži razbesneo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, Profimedia, Ilustracija

Venčanje bi trebalo bi da bude jedan od najupečatljivijih i najradosnijih dana u životu svakog para. Međutim, jedna mlada se svoje svadbe, nažalost neće sećati baš po najboljem.

Ona je na društvenoj platformi Redit opisala šta se dogodilo.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

-Na mom venčanju, svekrva se usred ceremonije preobukla u belu svetlucavu haljinu.

Ona je objasnila da je zajedno sa mužem otišla u kupovinu kako bi pomogla svojoj svekrvi da izabere toaletu za venčanje koja bi se uklopila u koncept koji su mladenci zamislili.

Ali na venčanju, nevestin dever je primetio drugu haljinu koja je visila sa ofingera i upitao mladu šta da uradi sa njom, a ona ga je zamolila da nipošto ne dozvoli tašti da se presvuče, pa je haljinu sakrio u automobil. Međutim, svekrva ju je ipak pronašla i preobukla se.

-Nekoliko gostiju na venčanju je komentarisalo koliko je smešno što je promenila haljinu kao da je mlada. A njen argument je bio da je to i njen dan jer ženi sina.

Prošlo je godinu dana od incidenta, a njena svekrva i dalje priča o haljini svaki put kada se vide i traži izvinjenje što je pokušala da je spreči da se preobuče.

Ona se na kraju požalila forumašima i upitala ih za mišljenje da li je pogrešila. Šta vi mislite ko je u ovoj situaciji bio u pravu? Pišite nam u komentarima.

BONUS VIDEO



Izvor: mirror.co.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar