Priznala da ju je pop silovao i potresla javnost: Evo kako je Viktorija izgledala sa 12 godina (FOTO)

Zadrugarka je tada imala samo 12 godina

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Pink

Učesnica pete sezone rijalitija ”Zadruga” Viktorija Mitrović sinoć je pred milionskim auditorijumom odlučila da podeli detalje potresne priče koja ju je obeležila za ceo život.

Ona je smogla snage da prizna da je zapravo ona devojčica koju je sa samo 12 godina silovao pop u dvorištu crkve u selu u blizini Kovina – Pločica, a šta je rekla u ispovesti možete pogledati OVDE.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ceo region zanemeo je zbog jezivih detalja ovog brutalnog zločina o kojem bruje svi mediji, a sada je isplivala fotografija iz tog perioda.

Naime, fotografija  datira upravo iz perioda kada se dogodio stravičan zločin. Pogledajte kako je Viktorija Mitrović izgledala sa 12 godina kada ju je brutalno silovao pop u dvorištu seoske crkve.

Foto: Printscreen/Twitter

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Srbija Danas

Komentari (5)

  1. Jel pop bio prvi ili se našao neki mangup da razbije akvarijum pre njega? Da li joj se osladilo pa sada samo naskače sa jednog na drugog?

    Odgovori
  2. Zalosno i za svaku osudu svestenika ,sta je uradio detetu od dvanaest godina ali imam i cudjenje da dete u tim godinama ima tetovaze... Sramota i propust njenih staratelja je takodje za osudu!

    Odgovori

Ostavite komentar