Mislili ste da se Fil Džons više ne bavi fudbalom? Grdno ste se prevarili – evo ga s Ronaldom! (VIDEO)

Teška je sudbina ovog fudbalera u poslednjih 16-ak meseci

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA-EFE/PETER POWELL

Da li ste znali da je Fil Džons i dalje fudbaler? I to Mančester junajteda. Pravo da vam kažemo, ima puno onih koji uopšte nisu pojma imali da on i dalje igra ovaj sport, ali krivac za to su zapravo povrede.

On je trenutno u procesu oporavka posle čak godinu i po dana pauze. Upravo je odigrao nekoliko utakmica “iza zatvorenih vrata”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Međutim, on i dalje nije u postavi Junajteda i pitanje je da li će se uopšte vratiti, s obzirom na već popunjene pozicije na kojima fudbaler igra.

– Vidim svetlo na kraju tunela. Vratio sam se treninzima, odigrao sam nekoliko utakmica iza zatvorenih vrata i osećam se zaista dobro. Dobro je vratiti se treningu sa ekipom i uživati u fudbalu, jer su poslednjih 15 meseci bez mnogo fudbala – rekao je Džons, pa dodao:

– Osećam se kao da sam ponovo započeo svoju karijeru. Osećam se mlado – ne 29, već 25 ili 26 godina – istakao je defanzivac koji se potom osvrnuo na sve muke sa kojima se fudbaleri suočavaju.

– Moji problemi nisu veći od problema sa kojima se neko mora suočiti u kancelariji, to znam. Ali oni su problemi. Fudbaleri imaju problema kao i svi drugi, a možda razgovorom mogu pomoći drugima – rekao je.

Džon ima ugovor sa “đavolima” do 2023. godine, ali je realno očekivati da će konačno napustiti “Old traford” posle 10 godina i dugog perioda agonije.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar