ISPRIČALI SVE

Komšije Branke Katić otkrile kakva je ona PRIVATNO: NEVEROVATNO mi je da je to ta žena koju srećem

Spomenuli i njene sinove i rekli kako se oni ponašaju kad dođu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Tamara Trajkovic

Glumica Branka Katić već dugo živi na dve lokacije: u Beogradu i u Londonu.

Ona se u London preselila kada se udala za producenta Džulijana Farina sa kojim je dobila dva sina: Luisa i Džoa.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Njene komšije iz Beograda sada su otkrile kakva je glumica privatno i koliko se razlikuje od one žene koju viđamo na televiziji.

– Ona je jedna divna dama, tako prizemna i skromna. Pomislio bi čovek da će bar nekad imati taj momenat zvezde, ali ne, kod nje ne postoje sujeta i nadmenost. Uvek je prijatna i nasmejana, spremna za razgovor sa susedima. Tiha je i blaga, prosto širi radost. Ne znam kako bih je bolje opisao. Samo da vidite kako je pažljiva prema majci, uvek je grli i ljubi, ponosno je vodi na svaku svoju predstavu. Poslednjih godina je sve češće u rodnom Beogradu, znam je otkako je devojka bila i uvek je volela svoj grad – rekao je jedan stariji komšrija Branke Katić za Blic.

Foto: TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC/ nr

– Branku često sretnem na pijaci, i ona poput mene u nabavku ide u prepodnevnim časovima. Pune kese svežeg voća i povrća nosi kući, vidi se da je domaćica. Oblači se normalno, nije nafrakana i sređena od zore. Javimo se jedna drugoj na ulici, ali ne kafenišemo, nismo toliko bliske. Moja prijateljica je često gost u Brankinom domu, i za glumicu ima samo reči hvale. Kaže da je izuzetno duhovita i vedra osoba i da voli kad joj prepričava svoje anegdote iz Londona – dodala je supruga ovog čoveka.

Kako je rekla Brankina komšinica, i njeni sinovi su veoma vaspitani i vezani su za majku.

– Ona često priča o sinovima, nedostaju joj kad su u Londonu, baš ih poželi. Ponosna je na ljude kakvi su postali, gotovo svakodnevno se čuju putem video poziva. Retkost je da deca tako poštuju majku, verovatno su od početka razvili takav odnos. Vidi se tu dobro vaspitanje i posvećenost tokom njihovog odrastanja. Kad su u Beogradu ona se potrudi da maksimalno iskoriste svaki trenutak, vodi ih u obilazak svih mesta koje ona voli, uvek nešto organizuje. A oni su izuzetno kulturni, nikad neki problem nije bio – rekla je ona za pomenuti medij.

– Često je čujem dok sprema uloge, bude mi zabavan taj proces. Volim da je gledam u pozorištu i njene predstave ne propuštam. Neobično je koliko se unese u ulogu, pravi je profesionalac i potpuno mi je neverovatno da je to ta žena koju često sretnem u kraju. Transformiše se i stvarno je sjajna – zaključila je Brankina komšinica.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (1)

Ostavite komentar